Ha sportieveling,

Even een korte halve update tussendoor.
De registraties beginnen nu binnen te komen. Bijna voor elke variant van de Zoomman/woman zijn er nu deelnemers. Vooralsnog geen reden om tijdslots toe te wijzen vanwege drukte. Toch de oproep om je op tijd te registreren, zodat we zeker weten dat we niet ineens met te veel tegelijk op dezelfde plek zijn.
Registreren via Raceid werkt met creditcard. Voor diegenen die zo niet willen of kunnen betalen, heb ik ook een alternatieve manier van betalen ingericht. Je koopt dan een voucher in de Bananenwinkel en vult de code daarvan in bij het registreren via Raceid. Die voucher kun je hier kopen.

Meer prijzen

In de vorige update had ik al een lijstje met prijzen bij elkaar. Daar zijn er nog twee bijgekomen (en mogelijk volgt er komende week nog één!).
Triathlonwinkel.nl beloont diegene die Erik-Simon Strijk verslaat met een gratis zwemanalyse van een uur in hun winkel. Het telt ook als je de Zoomman/woman over drie dagen verspreidt. Daarnaast heeft Triathlonwinkel.nl ook een tegoedbon in de prijzenpot gedaan. Hieronder het huidige overzicht van prijzen voor beide afstanden op het parcours:
  1. Fietsshirt van Studio Velo
  2. Gift Card à 25 euro Runnersworld Bergen op Zoom (voor lange afstand)/Tegoedbon voor triathlonwinkel.nl (voor de korte afstand)
  3. Fiets onderhoudsset van Studio Velo
  4. Sportvoedingspakket van Studio Velo
  5. Triathlon-onderhoudstrainingsprogramma van de Bananenwinkel
Voor alle andere varianten (de afstanden ergens anders, over meerdere dagen of in teamverband) verloten we onderstaande prijzen:
  • Een verrassingspakket van Studio Velo
  • Een virtueel trainingskamp op de Brabantse Wal (zie hier wat uitleg)
  • Twee entreebewijzen voor de Zoo in Antwerpen (vergeet dan niet wat bananen mee te nemen voor de apen;))
Kortom, genoeg redenen om nu in te schrijven en mee te dingen naar deze prijzen.

Tijd voor verkenningen

De komende weken zal ik met enige regelmaat op het parcours van de Zoomman/woman te vinden zijn. Wie de routes wil verkennen kan aansluiten. 1 persoon per keer. Of we vinden een andere oplossing. In het schema op de website staat op welke datum welk parcours verkend kan worden.
De routes in vele formatie vind je hier.

Wie weet zien we elkaar komende tijd ergens (virtueel of in het echt), hoe dan ook, vertel het door, train lekker en blijf gezond.
Duursport moet wel lekker blijven!
Martijn
Voor de nieuwe abonnees
Even kort de geschiedenis tot nu toe. Het begon met een youtubevideo over iemand die de legendarische Norseman solo ging doen. Dat zou ik ook wel willen. Daar kwam een langer sluimerend verlangen bij: weer een triathlon in Bergen op Zoom organiseren. Na wat broeden en proberen ben ik eruit. Ik ga dus de Zoomman/Zoomwoman Solo organiseren en doen, tussen 24 april en 2 mei 2021. Voor iedereen, maar wel allemaal alleen.
Het sluimerende verlangen van een triathlon in Bergen op Zoom komt door al het trainen de laatste jaren rond de Brabantse Wal, dat ik eigenlijk best wel een Walhalla vind voor duursport (zoals de VVV ook vindt). Heuveltjes, bos, polder, hei, zee, vergezichten veel fietspad, veel singletrack. Daar komt bij dat ik hier in Bergen op Zoom ben begonnen met triathlonnen tijdens de Jan Wijten Memorial. Een compacte triathlon rond de Bergse Plaat. Nu ik zelf verder kan dan een kwart wil ik dus een stoere in Bergen op Zoom organiseren. Het idee leek een tijd lang lastig te organiseren, maar eigenlijk is het inmiddels best goed te doen (maar nog wel wat werk). En dus gaat het gebeuren.
Op verschillende plekken is de Zoomman/woman nu gepubliceerd. Hieronder een lijstje met links. Misschien handig om te delen met vriendinnen en vrienden die je wil uitdagen om ook mee te doen.
BNdeStem (helaas alleen te lezen als je een abonnement hebt bij een krant van de Persgroep, ik heb het hier in pdf weggezet:))
Internetbode
Nieuws.nl
Zuidwestupdate
Cocktail (vanaf 9:20)
Schermafbeelding 2021-02-16 om 10.02.53
Oh ja, en hoewel ik zelf niet op Facebook zit, mag deze brief en mijn winkel daar best gepromoot worden ;). Hier de link naar de Zoomman/Zoomwoman webpagina. Voor de Zoomman/zoomwoman heb ik toch maar wel een instapagina aangemaakt :)))
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin