Zoomman webinar on zoom
Dag allemaal,
Even tussendoor een aankondiging van Bananenwinkel live, een webinar over trainen voor een triathlon en dus ook voor de Zoomman/woman.

Op vrijdagavond 26 maart om 20 uur op de website en via Zoom.

Ik leg uit waarom ik zo graag triathlon. We bespreken verschillen en overeenkomsten in het trainen voor zwemmen, fietsen en lopen. Ik zal in gaan op belastbaarheid en hoe toptriathleten trainen op basis van het boek 80/20 for Triathlon. Uiteraard ga ik in op tijd, prioriteit en bananen.

De eerste vijf aanmelders ontvangen een trainingsschema (via Trainingpeaks) om in vier weken klaar te zijn voor de Zoomman/woman (als je al redelijk fit bent).
Schrijf je hier in voor het webinar. Je kunt deelnemen aan het gesprek in Zoom of gewoon luisteren en kijken via de stream op de site.

DEBANANENWINKEL-LOGO-2020
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin