Binnenschelde zwem
Ha sportieveling,

Het is voorbij. Ik heb de vlaggetjes weer opgehaald en kijk nog af en toe terug naar de foto's. Ze staan nu ook op de pagina van de Zoomman/woman, net als een videocompilatie. De meeste informatie is daar al opgeruimd. Alleen de uitslagen en routes staan er nog (mocht je die nog een keer willen doen).
Wat nog rest is een evaluatie. Die vind je hier. Doel is daarvan is kort even terugkijken, maar vooral vooruit. Zullen we het volgend jaar weer doen? En hoe dan? En wil je meehelpen. Je kunt het allemaal kwijt in de vragenlijst.
Iedereen kan die invullen, ook als je niet mee hebt gedaan. Deelname lijkt mij namelijk geen voorwaarde voor het hebben van goede ideeën.

Heel erg bedankt voor jullie interesse in de Zoomman/woman. Het maakte mij enthousiast en zo had ik niet alleen een sportieve fysieke piek in mijn voorjaar, maar ook een sociale. Daar kan ik even op teren.

Ondertussen schrijf en bouw ik verder aan mijn bananenwinkel. Wil je daarvan op de hoogte blijven kun je je hieronder voor de nieuwsbrief aanmelden (als je dat niet al gedaan hebt.)

Ik hoop dat we elkaar nog vaker tegen komen, virtueel of niet.
Duursport moet wel lekker blijven!

Groeten,
Martijn.
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin