DEBANANENWINKEL-LOGO-2020
Ha ,
Hoewel het in alle opzichten op dit moment tijd is voor een winterslaap, blijft de Bananenwinkel gewoon open. Sterker nog, de bananen liggen te glimmen in de winkels. Maar echt, kistjes met houten bananen zijn te vinden bij Studio Velo en Runnersworld. Ouderwetse en keiharde marketing dus. Laat de klanten maar komen!
Ondertussen heb ik de site gevuld met nog meer bespiegelingen die mogelijk anderen kunnen helpen (bijvoorbeeld over mijn winterslaap). Daarnaast ben ik begonnen met een nog wat praktischer hoekje in de winkel met bijvoorbeeld weggevertjes (gratiszzz), maar ook een pagina met waar alle bronnen staan waar ik het allemaal vandaan heb. Ik vond dat allemaal dus genoeg reden voor een nieuwsbrief.
Voor de alle duursportgekkies, die net als ik iets nodig hebben om over te dromen, tot slot een kijktip: Norseman Solo.
Schermafbeelding 2020-11-03 om 19.19.34

Winterslaap

Tijd voor mijn winterslaap. Dat wil zeggen een onderhoudsprogramma inplannen, mooie dingen doen en nieuwe wedstrijdplannen maken. Toch de Norseman?

Lees verder op de site
UIt het water LCW
Gratiszzz

Gratiszzz

Weggevertjes! Omdat ik ze toch aan het samenstellen ben achterin de Bananenwinkel, deel ik ze ook maar meteen: twee Trainingpeaksprogramma's.

Lees verder op de site

De 'motie Bananen'

Deze motie roept op tot
het nemen van zijn gemak in fysieke en mentale zin met betrekking tot het samenstellen van een eigen duursportprogramma (ook wel ‘fruitschaal’) voor het komende seizoen,
zich voorts verder en vaker in te zetten voor anderen (in de duursport) door ruimere openingstijden van de Bananenwinkel te hanteren
en gaat over tot de orde van de dag (ook op het gemak).

Lees verder op de site
Motie van vertrouwen (ook wel 'motie Bananen').
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
twitter linkedin