prijs.001
Ha sportieveling,

De finish is gesloten, de resultaten zijn ingevoerd op Raceid dus hier is de update met de uitslag. Morgenavond om 20:00 uur worden via Zoom de prijzen uitgereikt. Deelnemers hebben daar de link al van ontvangen. Meekijken kan via Bananenwinkel Live
(Mocht je in de Zoomsessie willen meepraten of applaudisseren, mail dan even door een reply op deze update.)

Prijzen

Samen met Studio Velo en Runnersworld Bergen op Zoom hebben we een prijzenpakket samengesteld. Voor beide individuele varianten op het parcours (kort en lang) is het pakket hetzelfde. We hebben voor de top vijf van elke variant vijf prijzen:

1 Fietsshirt van Studio Velo
2 Gift card à 25 euro van Runnersworld Bergen op Zoom
3 Fiets onderhoudsset van Studio Velo
4 Sportvoedingspakket van Studio Velo
5 Triathlon-onderhoudstrainingsprogramma van de Bananenwinkel

Daarbovenop is er de hoofdprijs voor de winnaar van de lange afstand: een zwemanalyse bij Triathlonwinkel.nl

Voor alle andere varianten (de afstanden ergens anders, over meerdere dagen of in teamverband) verloten we onderstaande prijzen:
  • Een verrassingspakket van Studio Velo
  • Een virtueel trainingskamp op de Brabantse Wal (zie hier wat uitleg)
  • Twee entreebewijzen voor de Zoo in Antwerpen (vergeet dan niet wat bananen mee te nemen voor de apen;))
  • NET BINNEN: een verrassingspakket van Hopmans Fietsgigant.
Ondanks de vele varianten die er waren, zijn er nog meer bijgekomen. Daarom overlegt de jury nog even over hoe de prijzen precies verdeeld zullen worden. Het zou zomaar kunnen dat bijna iedereen een prijs krijgt....
Pakket van Hopmans
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin