DEBANANENWINKEL-LOGO-2020
Ha ,
Een jaar geleden installeerde ik op mijn website de nieuwsbrievenfunctie, waaruit deze mail ook verstuurd is. Een jaar geleden ook, was het heel spannend of de Embrunman waarvoor ik train door zou gaan. Een jaar geleden dus had ik grote en wilde plannen. Die heb ik nog steeds. Maar eerste even wat reflectie; ik kan niet anders.
Sinds de ‘nulde’ nieuwsbrief zijn er nu 47 ontvangers van verschillende nieuwsbrieven; zijn er 29 brieven verstuurd (waarvan 12 over de Zoomman/woman) en klikken jullie er vrolijk op los vanuit die nieuwsbrieven, aldus de analysetool.
Inmiddels is de Bananenwinkel al twee keer verbouwd. Eén keer vooral de etalage (vormgeving), onlangs ook het magazijn om een echte webwinkel te worden.
In dat magazijn liggen vanaf nu drie nieuwe producten op voorraad en binnenkort komt er daar nog een bij (daarover verderop in deze mail meer).
Net als vorig jaar is het weer spannend of de Embrunman door zal gaan. Ik ga er, optimistisch als ik ben, wel van uit. Ik voel me fitter, ben lichter en heb een jaar langer kunnen trainen. Ik houd jullie op de hoogte in een volgende speciale Embrunnieuwsbrief begin augustus.
De Bananenwinkel heeft alles bij elkaar nu ongeveer 40 klanten binnen gehad. Daarvan zijn er vier nu vaste klant (‘bananenatleet’).
Kortom, het was een jaartje van rustige opbouw, net als een goed trainingsprogramma.

Dan de grote en wilde plannen.
Om te beginnen ga ik (hopelijk) weer de Embrunman doen, maar als ik eerlijk ben zie ik dat ook weer als een opmaat voor de volgende nog stoerdere triathlon: de Norseman. Er zijn al mensen die zich aangemeld hebben om daarvoor in mijn supportteam te zitten, dus nu moet ik me wel inschrijven voor de loting :))
Voor de Bananenwinkel heb ik ook nog genoeg plannen. Zo ben ik nog steeds bezig met het uitwerken van trainingskampen. Een mini-versie daarvan is onlangs getest in Breda bij de Galderse meren en was volgens alle betrokken een succes. Dus nu moet ik er wel mee door :))
Als voorbereiding voor het testtrainingskamp heb ik ook wat gespeeld met manieren om uitleg te geven over duursporten. Veel van de bezoekers van de website klikken door naar die informatie, dus ook daar moet ik mee verder :))
Tot slot was ook de Zoomman/woman een succes met ruim 20 deelnemers en goede pers, dus nu moet daar zeker een tweede editie van organiseren :))

Tot zover de inleiding. Verder in deze lange nieuwsbrief:
Bananenwinkel hoort nu bij Team8020
Bananenatleet #1 rond succesvol testtriathlon af
Nieuwe producten in de schappen
Minitrainingskamp voor zooman/woman prijswinnaars

8020endurance dealer
Sinds begin 2019 ben ik de trainingsprogramma’s en daarmee het principe van 8020endurance gaan volgen. Oprichters Matt & David bouwen programma’s op het principe dat 80% van de trainingen laag van intensiteit zou moeten zijn en 20% van hoge.
Sinds kort ben ik ambassadeur van dat principe en hoor ik bij Team8020. Dat betekent niet alleen dat ik reclame maak voor #8020endurance, maar dat je via de Bananenwinkel ook producten van #8020endurance kunt kopen. Kijk hier voor het 8020-aanbod.

Kijk hier voor het 8020-aanbod.

Bananenatleet #1 succesvol in testtriathlon

De eerste atleet voor wie ik een trainingsprogramma maakte noemde zichzelf grappend ‘patient zero’ (de coronacrisis was net begonnen). Ik noem hem nu Bananenatleet nul. Daarom is atleet 2 dus Bananenatleet 1 :)). Eric heeft als doel het uitlopen van zijn eerste kwarttriathlon dit jaar in Maastricht en ik heb hem daar afgelopen jaar bij geholpen.
Kort geleden hielden we een test in de buurt: 1km zwemmen in het zwembad, 40km fietsen over de Oesterdam en nog 10km lopen rond Fort de Roovere. Een heerlijke training met andere woorden. En het mooiste was dat Eric het goed vol kon houden. Dat belooft dus een mooi debuut op de 5i50 Maastricht, zoals daar de kwart heet. Hij is te volgen via een Ironman tracker app. En ik trouwens ook op mijn 70.3 als laatste voorbereiding op de Embrunman.

Nieuwe producten in de schappen

Abonnementen op trainingsbibliotheken

v.a. €12,00/mnd

Koop nu
Abonnement Trainingpeaks + trainingsbibliotheek
Hulp bij data - abonnement
Hulp bij data - abonnement

v.a. €12,50/mnd

Koop nu
Hulp bij data - sessie

24,80

Koop nu
Hulp bij data - sessie
Mini-trainingskamp

Minitrainingskamp

Drie maanden na de prijsuitreiking van de Zoomman/woman, zijn tijdens een minitrainingskamp collectief de prijzen van winnaars uit Breda geïncasseerd. Tevens een goede test voor de trainingskampen die de Bananenwinkel wil gaan aanbieden.

De test was geslaagd volgens alle betrokkenen. Wil je ook een keer zo’n trainingskamp? Neem dan contact met me op en houd de website in de gat

Lees verder op de site
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin