IMG_20210811_090647
Ha ,
Het is nu echt, ik ben #enroutpourembrun! En inmiddels in Marseille. Rustig in een saai hotel wachtend op de dag dat ik in Embrun mag aantreden. (Ik kon alleen een plek op de camping langs het parcours van de Embrunman krijgen van zaterdag tot maandag. )
Dus ik ik dribbel wat langs de Vieux Port, fiets Col de la Gineste op, daal af dwars door de stad. En ga op zoek naar een goede Boullabaisse. Nog niet gevonden.
Sterker nog, zelfs geen moules frites gegeten. Wel dikke gazpacho, harder & sardines en af en toe een croissant.

Hoe dan ook, ik ben meer dan klaar voor de race waar ik al twee jaar op zit te wachten. Hieronder een update daarover.
Stel dat je niets te doen hebt zondag, de wedstrijd is te volgen: https://www.embrunman.com/live/

Maar nu echt, en route pour Embrun

Maar nu echt, en route pour Embrun

Als ik dit schrijf is het nog 3 dagen tot de start (om 5:52!).
De race gaat door, ik heb geen ongelukken gehad en de reis er naartoe verloopt voorspoedig. Allemaal gunstige voortekenen dus en daarmee is het tijd voor prognoses en verwachtingen.

Lees verder op de site

Boullaibaisse

Mijn andere site, mvanmartijn, ben ik eindelijk ook opnieuw aan het vormgeven. Ondertussen heb ik daar een blogje geplaatst over mijn reis op weg naar Embrun. Vormgeving is dus nog niet af, maar toch.

Voor het echte vakantiegevoel, nadat ik al in een tourist trap was gelopen, uiteindelijk dan in een steegje zelf een tafel uit een belendend pand mogen halen.

Lees verder op mvanmartijn
IMG_20210811_090647
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin