Koffieritje
Ha ,

Nieuws uit nieuwsbrievenland. Bij wijze van het winterklaar maken van de winkel, heb ik mijn nieuwsbrievensysteem wat preciezer gemaakt. Ik heb nu drie categorieën nieuwsbrieven.
1 De Bananenwinkelnieuwsbrieven, waar dit nr 8 van is. Wil je die blijven ontvangen, dan hoef je niets te doen. In deze brieven bericht ik over al het wel en wee uit de winkel (producten, bijvoorbeeld samen zwemmen) en mijn ervaringen tijdens het trainen.
2 De Bananenclubmail. Een nieuwe serie mails voor de nieuwe Bananenclub, speciaal voor atleten van de Bananenwinkel. En natuurlijk andere duursporters die graag tips, uitleg en suggesties voor groene en gele bananen willen lezen. Meld je aan bij de Bananenclub en ontvang een bananenbadmuts!
3 De Zoomman/woman updates. Ook in 2022 ga ik weer een triathlon op de Brabantse Wal organiseren. Deze maand zal ik de meedenker bijeen roepen. Vanaf begin 2022 volgen dan de eerste updates van de Zoomman/woman.

Martijn

Mini-trainingskamp

Trainingskampen

In gedachten heb ik inmiddels al wel een beeld van hoe een trainingskamp van de Bananenwinkel eruit moet zien. Toch blijf ik voortdurend aanpassen en nadenken over het idee. Daarom nu een soort interessepeiling.

Lees verder op de site
Stelvio

Korte lijst programma 2022

O impulsiviteit, o slimme marketing, ik ben er zo gevoelig voor. Dus ben ik nu ingeschreven voor de extreme triathlon in Livigno in september 2022: ICONXTRI....

Lees verder op de site
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Je kunt je hier op deze of andere updates abonneren.

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin