IMG_20211125_083455
Ha ,

Visie of perspectief of vooruitzichten, in mijn theorie zijn dat allemaal woorden voor groene bananen. Iets wat er nog niet is, maar waar je naar toe kan werken. Als er geen groene bananen zijn, zijn er ook geen gele, want geel komt na groen.
Kortom, als mij geen groene bananen aangeboden worden, dan zoek ik ze zelf. Zo surf ik wat af om de stoerste triatlons te vinden en schrijf me daar dan voor in. Of ik organiseer een trainingskamp. In zekere zin kun je zo’n trainingskamp ook zien als gele of lichtgroene banaan onderweg naar een grote spannende uitdaging. Een leuke en gezellige reden om te bewegen, waar ik je ook graag help om een (volgende) groene banaan te vinden.

Meer beperking = meer sporten.
Voor mij dan. Ook vorig jaar merkte ik dat op bij mezelf. Als er minder te doen is, minder te regelen (kinderen, werk, etc), dan ga ik dus maar meer sporten. Al doende heb ik wat programmaatjes gemaakt. Bij wijze van aanmoediging kun je die nu met 50% korting via Trainingpeaks aanschaffen met de vouchercode Winter21

Blijf in ieder geval bewegen en neem af en toe een banaan,
Want duursport moet wel lekker blijven.
Martijn
We gaan op kamp!

We gaan op kamp!

Het eerste trainingskamp van de Bananenwinkel zal zijn van 21-23 januari. Inmiddels heb ik verschillende scenario’s klaar om met alle maatregelen mee te bewegen.

Lees verder op de site
Schemaatje nodig?

Schemaatje nodig?

De schema's die ik vorig jaar maakte om de winter door te komen, zijn nu met 50% korting te koop via Trainingpeaks met vouchercode Winter21

Winterweekstarter (FTP en HS)
6 weken loopafwisseling (HS, Tempo)

Meer schema's op de site
Inmiddels heb ik de vierde uitlegvideo geupload. In de recentste uitlegvideo ga ik in op het bepalen van je drempelwaarde. Een tikje veel getallen, maar uiteindelijk gaat het om het gevoel.

Lees en kijk verder op de site

Uitleg #4 (video)

Schermafbeelding 2021-12-19 om 20.41.20
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Je kunt je hier op deze of andere updates abonneren.

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet