DEBANANENWINKEL-LOGO-2020
Ha ,
Het houd niet op, inspiratie door het sporten bij mij. Dus ook de ideeën blijven elkaar in hoog tempo opvolgen. Nieuwste conceptje ‘ De Bananenwinkel organiseert…' Omdat ik het zelf zo leuk vind, ben ik virtuele wedstrijdjes gaan organiseren. Om samen, maar toch SOLO de winter door te komen.
Ondertussen doe ik mee met de Zwift Academy Tri en zodoende test ik dus een andere manier van trainen. Die trainingen bouw ik om voor Trainingpeaks en deel ik dan weer.
Tot slot ben ik nu al, veel vroeger dan normaal, begonnen met het plannen van mijn jaarprogamma via nieuwe kleine piekjes (lichtgroene bananen).
Oh, en hoewel ik zelf niet op Facebook en Insta zit, mag deze brief en mijn winkel daar best gepromoot worden ;).

Samen SOLO de winter door

Samen SOLO de winter door
'De Bananenwinkel organiseert ….'
is het concept waarin ik voor mezelf en anderen wat wedstrijdjes ga organiseren, in eerste instantie virtueel. Ik mis dat best wel namelijk, samen rennen en fietsen in een licht competitief verband. Wat er niet is, kun je wel zelf maken. Dat doe ik daarom nu.

Lees verder op de site

Test-coach

Dat virtueel wedstrijdje is een testje of dat kan werken om lekker samen virtueel, maar toch een beetje lokaal, te rennen (en later fietsen). Dus ook iets om me zelf te motiveren, om bezig te blijven. Je mag het best marketing noemen.
Uiteindelijk ben ik een ook een onderzoeker in die graag dingen uit probeert. Als coach dus eerst zelf een programma/training/aanpak testen en de ervaring daarmee gebruiken bij het coachen. Een test-coach.

Lees verder op de site
Test-coach

Op weg naar nieuwe piekjes

Op weg naar nieuwe piekjes
Op 16 december, dan moet mijn nieuwe jaarprogramma al af zijn. Dat is zo’n drie maanden eerder dan ik normaal een keuze maak voor het nieuwe kalenderjaar. Zo erg is dat niet natuurlijk. Luxeproblemen enzo. Sterker nog, het geeft me weer een prikkel en als gevolg daarvan weer beweegredenen (bananen).

Lees verder op de site
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin