Binnenschelde zwem
Hallo triathleet,

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor en/of interesse had in de Zoomman/woman 2021.

De evaluatie van Zoomman/woman '21 is gedaan, een aantal van jullie hebben die ingevuld. Dank daarvoor.

Nu is het bijna herfstvakantie hier in zuid Nederland, dus ruim tijd om over de volgende editie van de Zoomman/woman na te denken.

Inmiddels heb ik een vragenlijst opgesteld om de interesse voor de Zoomman/woman 2022 te peilen. Als je de evaluatie van editie '21 hebt ingevuld, hoef je de peiling natuurlijk niet nog een keer in te vullen (maar het mag wel).

Belangrijkste is nu om de peiling te delen in je netwerk. Hoe meer mensen de vragenlijst positief invullen hoe meer steun we hebben om ook werkelijk een 'echte' Zoomman/woman 2022 te gaan organiseren.
Hieronder vind je het bericht dat je kunt delen via mail, Twitter, Facebook , Whatsapp, Instagram (als die laatste drie het doen ;)), Snapchat, Signal, SMS, telefoon, fax, Telegram (2x), buizenpost en weet ik wat. Denk ook aan de (duur)sportverenigingen die je kent.

Ik heb het al gedeeld via mijn Twitter (@mvanmartijn) en Linkedin . Dat ga ik nog een paar keer herhalen en ik zal ook via insta (@zoommandoorbananenwinkel) gaan delen.
Ergens in december kunnen we dan bepalen hoe groot we zullen gaan uitpakken en hoe we de organisatie op gaan zetten.

Ik zal jullie op de hoogte houden en ik hoop dat we elkaar nog vaker tegen komen, virtueel of niet.
Duursport moet wel lekker blijven!

Groeten,
Martijn.

Zoomman/woman '22?

Onder de deelnemers is er al geëvalueerd. Nu wil ik graag de interesse van iedereen die nog niet heeft meegedaan. De grootte van de potentiële doelgroep bepaalt namelijk hoe groot we de Zoomman/woman kunnen opzetten. Vandaar onderstaande vragenlijst. Laat ik voorzichtig meteen vooraf de scenario's benoemen waar ik rekening mee houd. Tot 50 mogelijke deelnemers gaan we het ze

Lees verder op de site
twitter linkedin 
Zoomman/woman '22?
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin