Zwemmmen Brouwersdam
Ha ,

De wedstrijden van 2021 zitter erop. Eigenlijk waren het er nog meer dan verwacht, maar toch weer niet zoals gepland. Hoe dan ook, we gaan het winterseizoen in, het off-season. Ik heb er gewoon zin in. Vooral omdat dat plannen maken betekent en nieuwe dingen bedenken en uitproberen. Zo broed ik al een tijdje op het organiseren van trainingskampen en dat staat niet stil. Ergens halverwege de winter gaat er één komen. Houd de nieuwsbrieven in de gaten!
En dan dus die plannen. Met Atleet #1 heb ik net de jaarplansessie achter de rug, en ook voor mezelf probeer ik mijn groene bananen voor 2022 te vinden. Wordt het weer een extreme triathlon, of toch een tijdsdoel (onder de 10 uur?), of juist meer korte afstand en competitie. Ik weet het nog niet. Verderop in de nieuwsbrief heb ik mijn lijstje voor raceopties gezet, mocht je inspiratie nodig hebben.
Wat betreft de gele bananen: inmiddels is er een winterprogramma beschikbaar, heb ik een zwemprogramma gemaakt én bestaat de mogelijkheid om een zwemanalyse door mij te laten doen!

En dan, tromgeroffel, de Bananenwinkel heeft een helemaal nieuw extra assortiment: Bananenkleding. Ik heb samen met Runnersworld een clubwebshop gebouwd. Daar kun de Bananenkleding aanschaffen. Nu zijn al beschikbaar: loopshirts en -jacks en fietsshirts en - jacks. Als er meer vraag is, voegen we meer toe. Woon je in Bergen op Zoom, dan kom ik het zelf bezorgen! Ik hoop dat er veel zich groen en geel (en blauw) gaan kleden, want duursporten moet wel lekker (warm) blijven!

Tot slot nog even over Embrun. Ik ben dus niet gefinisht. Heb daar weer van geleerd en deel mij analyses uiteraard met jullie ter lering en vermaak.

Oja, als je volgend jaar mee wil doen aan de Zoomman/woman, vul dan de peiling nog in en deel die met anderen die ook interesse zouden kunnen hebben.

Veel plezier met plannen en de wintertrainingen,

Martijn

Zwemmmen Brouwersdam

Lange lijst 2022

Het regent. Mijn seizoen is zo goed als voorbij (alleen nog een marathon! Rotterdam marathon in een pr). Tijd voor plannen verzamelen. Oftewel een lange lijst aan mogelijkheden voor het komende seizoen opstellen.…

Lees verder op de site
underwater photography of swimmer

Samen alleen zwemmen.

Ken je dat, wel lekker in een zwembad banen aan het trekken, maar dan telkens inhouden of inhalen, omdat er anderen een ander tempo zwemmen. Niet een heel groot probleem, maar wat is het lekker om een keer lekker alleen een baan te hebben. Wat nog mooier is, via de Bananenwinkel is er nu ook de mogelijkheid om alleen (of …

Lees verder op de site
Schermafbeelding-2020-10-21-om-20.48.59

Schemaatje nodig?

Hieronder een overzicht met links naar de programma's in Trainingpeaks (neem contact op voor andere vormen, toelichting of maatwerk).

Lees verder op de site
Misschien maar blij met DNF

Misschien maar blij met DNF

Tijdens de marathon van Rotterdam, liep ik de eerste 18 km in 1:27:25 minuten. Op 15 augustus in Embrun deed ik daar bijna een uur langer over (2:22:28) en was het helemaal op. De marathon was een revanche op de ‘Did Not Finish’ in Embrun.

Lees verder op de site
Zoomman/woman '22?

Zoomman/woman '22?

Onder de deelnemers is er al geëvalueerd. Nu wil ik graag de interesse van iedereen die nog niet heeft meegedaan. De grootte van de potentiële doelgroep bepaalt namelijk hoe groot we de Zoomman/woman kunnen opzetten. Vandaar onderstaande vragenlijst. Laat ik voorzichtig meteen vooraf de scenario's benoemen waar ik rekening mee houd. Tot 50 mogelijke deelnemers gaan we het ze

Lees verder op de site
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin