11FC57DF-2449-4E8E-8B9A-8AC157B0B294
Hallo triathleet,

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor en/of interesse had in de Zoomman/woman 2021 of Zoom(wo)man 2022.

Nu de routes klaar zijn, heb ik mijn aandacht verlegd naar de wisselzone en andere organisatorische zaken die bij een 'echte' triathlon horen.
Zo heb ik net de startnummers besteld en de routebordjes, heb ik een drone piloot gevonden die wil filmen en heb ik dus de wisselzone even getest. Dat kun je zien in onderstaande video. Enne, het water is heerlijk (14 graden)!

Verder zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor opbouw/afbouw, tijdwaarneming en eventueel hulp rond de wisselzone en routes. Je kunt je nu aanmelden.

Inmiddels hebben zich 13 deelnemers ingeschreven en zijn er dus nog 37 te vergeven (mezelf niet meegerekend). Dus geef snel door aan vrienden en vriendinnen dat er nog plek is. (Stuur deze update door of wijs ze op deze link:
https://www.bananenwinkel.nl/product/zoomwoman-2022/ )
Een week van te voren sluit de inschrijving.

Oja, en de Zoom(wo)man zit (wel) op Insta: @zoommandoorbananenwinkel

Martijn

Wisselzone

Met een race die werkelijk vanaf een locatie met alle deelnemers tegelijk start, wil je natuurlijk zeker weten of de wisselzone kan werken. Dus ik dook het water in en probeerde transitie 1 even uit. Mijn dochter nam dat op video op. https://vimeo.com/700185766

Lees verder op de site
Klaar voor Testen T1 Zoom(wo)man
PRIJZEN!!!!

PRIJZEN!!!!

Samen met Studio Velo, Runnersworld Bergen op Zoom en Triathlonwinkel.nl hebben we een prijzenpakket samengesteld..

Lees verder op de site

Programma Zoom(wo)man

Dit jaar hebben een voorprogramma (de Zoomweek) én een hoofdprogramma (de wedstrijd in levende lijve) op 8 mei.

Lees het volledige programma op de site
Programma Zoom(wo)man

Vrijwilligers

De Zoom(wo)man groeit iets en we gaan tegelijk racen, vandaar dat we vrijwilligers zoeken. Niets ingewikkelds, gewoon samen zorgen dat de race lekker loopt.We zoeken hulp bij opbouwen start-finishlocatie (tussen 8 en 9)tijdsregistratie (tussen 9 en 16)wegwijzers rond wisselzone (tussen 9-16)opruimen (15-17)social media (videobeelden) (tussen 9 en 16) Stel dat elke deelnemer één vrijwilliger regelt, dan hebben we er meer …

Lees verder op de site
Email Marketing Powered by MailPoet