DEBANANENWINKEL-LOGO-2020
Ha ,
We zijn nu met 5 voor de Zoomman/Zoomwoman
Genoeg om het SOLO-ideetje een klein informeel wedstrijdje te noemen.
Ik zal dus een pagina gaan aanmaken voor officiële registratie. Daarvoor wil ik even checken wat jullie slim en logisch vinden.

Het plan is dus dat ik tussen 24 april en 2 mei SOLO een halve triathlon rond de Zoom doe en daarvan het parcours deel. Iedereen die wil kan dat in die periode dan dus ook doen. Maarrrr, ik wil dus tegelijk dat het iets stoers is om mee te doen én dat zoveel mogelijk mensen mee willen doen. Daarom houd ik liever vast aan de langere afstanden en probeer ik het op andere manieren toegankelijk te maken.

Eerst even over hoe dan SOLO en toch een race.
Afgelopen december heb ik het platform RaceId ontdekt toen ik de Norseman Holiday Quest deed. Daarop kun je voor virtuele uitdagingen en wedstrijden loggen. Dat doe je door zelf afstand en tijd in te vullen en daarbij een publieke link toe te voegen van het apparaat waarmee je je activiteit hebt gelogd. Dat werkt dus met alle apparaten en platforms. Je kunt ook delen van een activiteit loggen. Zo heb ik in 5 etappes 5000 hoogtemeters gelogd.
Kortom RaceId is ongeveer ideaal. Ik heb daar al een account om races aan te maken. Het kost slechts een paar centen per deelnemer.

Dan nu de manieren waarop er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Hieronder een overzichtje met de opties die ik zie. Ik handhaaf de twee afstanden 1/2 en 1/3. Dat is makkelijk, want dat scheelt weer GPS routes maken én dan blijft het wel echt een uitdaging. Om het toegankelijker te maken kun je de onderdelen over verschillende dagen verdelen of onder verschillende personen (een estafette dus).
Zoomman/womanvarianten

De varianten waar de prijzen in te verdienen zijn beperken we tot de twee afstanden op het parcours afgelegd in één dag. Bij voldoende deelname (en sponsoring) kunnen we losse prijscategorieën voor mannen en vrouwen maken en duo’s en trio’s.
Van alle overige varianten, op andere parcoursen of over meerdere dagen, maken we geen ranglijst, maar onder al die deelnemers verloten we prijzenpakketten.
Wat vinden jullie daarvan? Mis ik een belangrijke variant waardoor er meer mensen mee zullen doen, denken jullie?

Over het aantal deelnemers gesproken, er kunnen er nog wel wat bij. Dusssss, willen jullie ook de Zoomman/Zoomwoman promoten? Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Tot slot, iedereen die zich strakst echt inschrijft krijgt toegang tot een trainingsprogramma van 12 weken speciaal voor de Zoomman/Zoomwoman. Hieronder de links naar die programma’s alvast voor jullie. Heb je hulp bij het gebruiken van Trainingpeaks of het schema nodig, mail, bericht of bel dan gerust.
Gebruik de vouchercode: VroegevogelsZoom.

Ik hoor graag ideeën en feedback.

Groeten,
MartijnOh, en hoewel ik zelf niet op Facebook en Insta zit, mag deze brief en mijn winkel daar best gepromoot worden ;). Hier de link naar de Zoomman/Zoomwoman webpagina.
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin