Stelvio
Ha ,

We zijn weer (ver)los(t), maar heel veel beperkingen heb ik in de Bananenwinkel niet gehad. De winkel is altijd open geweest en ik heb lekker doorgewerkt. Het resultaat zie je hieronder: het kamp is verplaatst, er is een nieuw start2tri traject; er er is hulp bij trainen (gele bananen) en preciezere plannen voor wedstrijden (groene bananen); ik bereid me voor op het wedstrijdseizoen met mijn grote groene banaan: Livigno extreme. En dan nog misschien wel de leukste aankondiging: die van de Zoom(wo)man van 2022 (met een nieuwe naam dus).
Kortom, we kunnen los, want duursport moet wel lekker blijven.
Martijn
We gaan op kamp!

Kamp verplaatst

Het uitgestelde eerste trainingskamp van de Bananenwinkel zal zijn van 1-4 april. De maatregelen zijn nu gunstiger, dus schrijf snel in.

Lees verder op de site

Begin met triathlon (start2tri)

Beginnen met triathlon (start2tri) Een komt het moment dat je moet beginnen. Met triathlon dan. Voor mij was dat ergens in de jaren '90, met mijn broer en later een klein clubje. Nu help ik jou daarbij. Een speciaal trainingsprogramma met specifieke begeleiding voor beginnende triathleten. Start met triathlon
triathlon athlete running on morning training sunrise in the background

NIEUW: hulp bij trainen

Behalve uitleg, geef ik ook graag hulp over data, apps, trainen en programma's. Ik blijf immers leraar (of agoog beter gezegd). Hoe dan ook, ik verkoop die hulp in de vorm van een abonnement of een sessie. Voor die duursporters die meer nodig hebben dan alleen een programma, maar minder dan het volle pakket van coaching.

Bekijk de hulp die ik bied
Zoom(wo)man 2022

Zoom(wo)man 2022

Net als in 2021 ga ik het gewoon weer regelen, een mooi lekker zware triathlon op de Brabantse Wal rond Zoom en Zoommeer. Inschrijven van 1 februari

Raceprogramma 2022

O impulsiviteit, o slimme marketing, ik ben er zo gevoelig voor. Dus ben ik nu ingeschreven voor de extreme triathlon in Livigno in september 2022: ICONXTRI....

Inmiddels krijgt ook de rest van mijn wedstrijdprogramma vorm. Wie weet inspireert het je.

Meer inspiratie nodig, er is een nieuw app/site waar veel te vinden is: GO DARE

Bekijk mijn races van '22
Finish Aarschot
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Je kunt je hier op deze of andere updates abonneren.

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet