De Zoom richting Wouwse Plantage
Hallo triathleet,

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor en/of interesse had in de Zoomman/woman 2021 of Zoom(wo)man 2022.

Zoals beloofd, een nieuwe update als de nieuwe routes klaar zijn. Nou, die zijn klaar en kunnen getest worden. Dennis heeft al een rondje gereden en wat tevreden.

Verder zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor opbouw/afbouw, tijdwaarneming en eventueel hulp rond de wisselzone en routes. Je kunt je nu aanmelden.

Inmiddels hebben zich 12 deelnemers ingeschreven en zijn er dus nog 38 te vergeven (mezelf niet meegerekend). Dus geef snel door aan vrienden en vriendinnen dat er nog plek is. Een week van te voren sluit de inschrijving.

Martijn

Nieuwe routes!

In de evaluatie hebben een aantal deelnemers van ’21 terecht wat kritiek geuit op de routes. Ook ik zelf was niet helemaal tevreden. Het idee van rond en Zoom en Zoommeer rijden kwam wel uit de verf, maar daarvoor moesten we wel veel kruispunten over, bij wat stoplichten wachten en vooral in het bos echt de weg zoeken. Dat moest …

Lees verder op de site
Routes Zoomman 22

Vrijwilligers

De Zoom(wo)man groeit iets en we gaan tegelijk racen, vandaar dat we vrijwilligers zoeken. Niets ingewikkelds, gewoon samen zorgen dat de race lekker loopt.We zoeken hulp bij opbouwen start-finishlocatie (tussen 8 en 9)tijdsregistratie (tussen 9 en 16)wegwijzers rond wisselzone (tussen 9-16)opruimen (15-17)social media (videobeelden) (tussen 9 en 16) Stel dat elke deelnemer één vrijwilliger regelt, dan hebben we er meer …

Lees verder op de site

Zoom(wo)manprincipes

Het is niet dat ik onlangs een marketingcursus heb gevolgd of een heisessie met mezelf heb gedaan, maar toch heb ik wat principes geformuleerd die een beetje lijn brengen in het organiseren van de Zoom(wo)man. Dat is handig nu er ook wat anderen mij daarbij helpen. Principes zijn dus geen regels, in de zin dat er consequenties volgen bij het …

Lees verder op de site
0FF8209E-4227-4BEE-83A9-3EFC2593D628_1_201_a
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet