21C958A5-EDEF-4C89-9793-CBD4DC43F6DA_1_105_c
Ha ,

Vorige keer schreef ik nog dat we los konden, dus dat zijn we gegaan. En hoe.
Om te beginnen natuurlijk tijdens de Zoom(wo)man 2022. Het was een zonovergoten gezellige en lekker zware triathlondag. Hieronder vind je de naderhandfilm.

Veel bananenatleten hebben er inmiddels één of meer wedstrijden op zitten. Ikzelf drie triathlons en een 20km-loop. Allemaal op weg naar Livigno, mijn groene banaan van dit jaar. Met al die wedstrijden heb ik ook weer veel data om te vergelijken, dat heb ik dan ook weer gedaan.

Behalve dat het sporten wel lekker gaat, loopt de winkel ook steeds beter. Inmiddels coach ik in verschillende vormen vijf atleten en heb ik tegen de 30 trainingsprogramma's verkocht. Maar er kunnen zeker nog bananenatleten bij de club. Niet om mijn verbouwing te betalen, maar gewoon omdat ik het erg leuk vind om te doen. En ik merk dat kopers van programma's enthousiast worden en mij van hun succes op de hoogte stellen:
"Inmiddels heb ik ook je schema voor een 1/4 triathlon afgerond. Heb hem gebruikt om te trainen voor de triathlon in Terheijden en deze 12 minuten sneller uitgelopen dan het doel :) Erg blij mee dus!"

De winkel heeft inmiddels ook wat nieuw aanbod: een open water zwemprogramma en een marathonschema van 12 weken. Binnenkort zal er een nieuwe afdeling in de winkel ingericht worden waar je antwoorden kan vinden op duursportvragen. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

Tot die tijd (en daarna) zorg dat het trainen wel lekker blijft!

Martijn
Schermafbeelding 2022-06-20 om 21.36.59

ZWM22

Dhttps://www.bananenwinkel.nl/bwlive/e aftermovie van de Zoom(wo)man 2022 is af!!!! Met dank aan de prachtige beelden van onze drone pilot. Enne vergeet niet de vragenlijst voor volgend jaar in te vullen. https://vimeo.com/722257189

Lees verder op de site

Progressie in beeld

Kijk, ik vind het heerlijk om met data te spelen. Data in alle soorten en maten, hard en zacht. Data waarmee je kunt rekenen en data die een verhaal vertellen. Het liefst data die dat allebei kunnen. Foto’s zijn daarvan een goed voorbeeld. Vandaar in deze keer in het de serie Creatief met gegevens mijn progressie van de afgelopen drie jaar in beeld. Letterlijk dus, aan de hand van beeldmateriaal. (Ik illustreer die beelden dan weer met wat cijfers verderop.)

Lees verder op de site
Progressie in beeld

Schemaatje nodig?

Toen ik de Bananenwinkel begon, dacht ik niet dat ik het schemabouwen leuk zou vinden. Ik wilde dat het liefst sporters zelf leren doen. Dat wil ik nog steeds. Toch heb ik ondertussen een behoorlijke bananendoos vol met trainingen en programma's. Hieronder een overzicht met links naar de programma's in Trainingpeaks (neem contact op voor andere vormen, toelichting of maatwerk).

Lees verder op de site
Schemaatje nodig?
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Je kunt je hier op deze of andere updates abonneren.

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet