Zoommeer
Ha sportieveling,
De lijst met ontvangers van deze updates is weer wat langer geworden en er is ook nieuws te melden, voor diegenen die mij niet op Strava en Twitter volgen althans:
De registratie voor de Zoomman/woman is open!
Klik hier om naar Raceid te gaan om je te registeren.

Even kort de geschiedenis tot nu toe. Het begon met een youtubevideo over iemand die de legendarische Norseman solo ging doen. Dat zou ik ook wel willen. Daar kwam een langer sluimerend verlangen bij: weer een triathlon in Bergen op Zoom organiseren. Na wat broeden en proberen ben ik eruit. Ik ga dus de Zoomman/Zoomwoman Solo organiseren en doen, tussen 24 april en 2 mei 2021. Voor iedereen, maar wel allemaal alleen.

Het sluimerende verlangen van een triathlon in Bergen op Zoom komt door al het trainen de laatste jaren rond de Brabantse Wal, dat ik eigenlijk best wel een Walhalla vind voor duursport (zoals de VVV ook vindt). Heuveltjes, bos, polder, hei, zee, vergezichten veel fietspad, veel singletrack. Daar komt bij dat ik hier in Bergen op Zoom ben begonnen met triathlonnen tijdens de Jan Wijten Memorial. Een compacte triathlon rond de Bergse Plaat.
Het idee leek een tijd lang lastig te organiseren, maar eigenlijk is het inmiddels best goed te doen (maar nog wel wat werk. En dus gaat het gebeuren.

Omdat ik graag wil dat velen mee kunnen doen, maar ook dat het wel een stoere en flinke uitdaging, heb ik twee afstanden met heel veel deelnamemogelijkheden gemaakt. Zie de afbeelding.
Verderop in de nieuwsbrief vind je nog meer informatie die je ook op de website kan vinden. Die ga ik nog verder aanvullen met ‘Mogelijk te stellen vragen (of smoezen om niet mee te doen) en uiteraard later de definitieve routes.

Op dit moment zit ik nog te wachten op bericht van de gemeente of en waar we mogen zwemmen. Ik hoop op het Zoommeer of anders in het verlengde van de Zoom (het kanaal langs Bruijs Jachtbouw). Daarnaast ben ik bezig met de prijzen!. Er komen dus nog meer updates binnenkort.
Tot die tijd, vertel het door, train lekker en blijf gezond.
Martijn

Oh ja, de eersten die zich strakst echt inschrijven krijgen toegang tot een trainingsprogramma van 12 weken speciaal voor de Zoomman/Zoomwoman. Voor jullie geef ik nu al de vouchercode voor de programma’s in Trainingpeaks. Heb je hulp bij het gebruiken van Trainingpeaks of het schema nodig, mail, bericht of bel dan gerust.
Hier vind je al mijn programma’s gebruik voor de 12 weken triathlonprogramma's de vouchercode: VroegevogelsZoomOh ja 2, en hoewel ik zelf niet op Facebook en Insta zit, mag deze brief en mijn winkel daar best gepromoot worden ;). Hier de link naar de Zoomman/Zoomwoman webpagina.
vergelijking.001

Hoe de Zoomman/woman begon

Het begon met een youtubevideo over iemand die de legendarische Norseman solo ging doen. Dat zou ik ook wel willen. Daar kwam een langer sluimerend verlangen bij: weer een triathlon in Bergen op Zoom organiseren. Na wat broeden en proberen ben ik eruit. Ik ga dus de Zoomman/Zoomwoman Solo organiseren en doen, tussen 24 april en 2 mei 2021. Voor iedereen, maar wel allemaal alleen.
Hoe de Zoomman/woman begon

Hoe werkt dat dan, virtueel racen?

Hoe werkt dat dan, virtueel racen?
Okee, misschien heeft nog niet iedereen ervaring met virtueel racen. Snap ik. Inmiddels heb ik daar wel wat ervaring in (zie hier hoe ik dat doe en dolle pret heb). Voor de Zoomman/woman registreren we onze SOLO activiteiten via Raceid en bepalen dus virtueel dus de uitslag. Hieronder in twee flowcharts hoe dat werkt.

Deelname-opties Zoomman/woman

Voor de helderheid I: de Zoomman/woman is een SOLO triathlon die ieder voor zich doet, geheel zelf voorzienend. De Bananenwinkel organiseert de tijdsregistratie via RaceId, heeft de parcoursen bedacht en regelt de prijzen. Anders gezegd: ik deel slechts de uitdaging die ik doe om jullie ook uit te dagen. Dat leggen we virtueel vast. Voor de helderheid II: het is …
Deelname-opties Zoomman/woman

Routes Zoomman/woman

Routes Zoomman/woman
Een beetje pielen met Komoot en daar zijn ze, de parcoursen voor de Zoomman/woman. Nog voorlopig, totdat ik ze ook echt getest heb. En het zwemmen staat nog even open. Ideaal zou zijn in het Zoommeer of de Zoom, maar dat moet ik nog uitzoeken. Kortom hieronder eerst de twee fietsroutes en daarna de twee looproutes.
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin