B873799F-189E-456F-A694-304C2A676592_1_105_c
Hallo Zoom(wo)man,

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor en/of deelgenomen hebt aan voorin de Zoom(wo)man 2022.

We zijn ruim een week na de Zoom(wo)man en wat een heerlijke week. Langzaam ebt de vermoeidheid waarschijnlijk uit het lichaam en wordt het blootgesteld aan andere uitdagingen. Ondertussen zijn de meeste pijlen weer opgehaald, maar zie je er ergens nog een, haal die dan weg en bewaar hem als souvenir.

Hoewel deelnemen natuurlijk belangrijker is dan winnen enzo, staan de resultaten online en zijn alle prijzen verdeeld. Als het goed is heeft iedereen daarover al een mail ontvangen.

Ook heb ik al wat foto's verzameld in afwachting van de dronebeelden, daarom is dit nog niet de allerlaatste update van deze editie, maar volgt er nog een met de aftermovie. Ik zal die ook op Insta delen: @zoommandoorbananenwinkel

Tot slot heb ik een kleine evaluatievragenlijst klaar gezet, zodat het volgend jaar ook weer net wat beter en slimmer kan. Uiteraard bedoeld voor de deelnemers, maar ook anderen die mogelijk mee willen doen, kunnen die invullen. Zo krijg ik meteen een beeld van wensen en behoeften van potentiële Zoom(wo)men.

Oja, vanaf nu zijn jullie allemaal lid van de Bananenclub! Een club aan wie ik hooguit maandelijks interessante suggesties en tips stuur over duursport. En dat niet alleen, jullie krijgen vanaf nu ook 10% korting op het gehele assortiment van de Bananenwinkel (trainingsprogramma's, trainingskampen, hulp etc.). Vul bij bestellingen op de site of in Trainingpeaks de code GeleBanaan in om de korting te verzilveren.

Nogmaals, ik heb genoten en ben nog meer dan eerst van plan het volgend jaar nog weer iets groter en mooier aan te pakken. Dus tot volgend jaar (en zegt het voort)!

Martijn
3626998F-7F77-4E5C-A775-A9C0B70430C5_1_105_c

Resultaten Zoom(wo)man 22

Het was even puzzelen wat nu de precieze tijden waren. Ons nieuwe systeem hadden ondanks het testen niet helemaal onder de knie. De eindtijden van de korte afstand klopten, de wisseltijden niet altijd. Daarom heb ik van de meeste atleten even de Strava gecheckt en zo kom ik tot onderstaande resultaten. De prijswinnaars hebben al een mail gehad over hoe …

Lees verder op de site
Finishboog

Op naar ZWM 2023

Terwijl we nog bezig zijn met het weghalen van de routepijlen, wil ik toch alvast pijlen wat jullie denken over de volgende editie van de Zoom(wo)man. Hieronder vind je een korte enquete voor deelnemers, vrijwilligers en anderen die mogelijk volgende keer weer mee willen doen. Omdat ik het zo enorm naar mijn zin heb gehad, heb ik weinig voorbehouden of …

Lees verder op de site
Op naar ZWM 2023

Foto-impressie Zoom(wo)man 2022

De inspanning zal bij de meesten wel uit het lichaam zijn inmiddels, de mooie dag nog niet uit de herinnering. En anders hebben we de foto's nog. Hieronder een selectie van eigen foto's en die van Strava. (De dronebeelden volgen later!)

Lees verder op de site
Foto-impressie Zoom(wo)man 2022
Email Marketing Powered by MailPoet