Schermafbeelding 2022-06-20 om 21.36.59
Hallo Zoom(wo)man,

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor en/of deelgenomen hebt aan voorin de Zoom(wo)man 2022.

De naderhandfilm van de Zoom(wo)man 2022 is klaar! Klik op de afbeelding hierboven voor het resultaat. Met dank aan de beelden van Mikey Devilee, de drone pilot. En vooral natuurlijk met dank aan jullie, deelnemers, anders was er niets te filmen geweest. We hebben zo een goede manier om anderen uit te dagen volgend jaar ook mee te doen (dus deel de film vooral op de socials en tag @zoommandoorbananenwinkel op insta).

Ik herinner jullie ook nog aan de evaluatievragenlijst , zodat het volgend jaar ook weer net wat beter en slimmer kan. Uiteraard bedoeld voor de deelnemers, maar ook anderen die mogelijk mee willen doen, kunnen die invullen. Zo krijg ik meteen een beeld van wensen en behoeften van potentiële Zoom(wo)men.

Wie weet zien we elkaar nog tijdens dit seizoen, anders tot volgend jaar. Enne, duursport moet wel lekker blijven!.

Groeten,
Martijn

Resultaten Zoom(wo)man 22

Het was even puzzelen wat nu de precieze tijden waren. Ons nieuwe systeem hadden ondanks het testen niet helemaal onder de knie. De eindtijden van de korte afstand klopten, de wisseltijden niet altijd. Daarom heb ik van de meeste atleten even de Strava gecheckt en zo kom ik tot onderstaande resultaten. De prijswinnaars hebben al een mail gehad over hoe …

Lees verder op de site
Finishboog

Foto-impressie Zoom(wo)man 2022

De inspanning zal bij de meesten wel uit het lichaam zijn inmiddels, de mooie dag nog niet uit de herinnering. En anders hebben we de foto's nog. Hieronder een selectie van eigen foto's en die van Strava. (De dronebeelden volgen later!)

Lees verder op de site
Foto-impressie Zoom(wo)man 2022
308CD96D-8F68-4B9D-AB01-A804B1038BF0_1_105_c
Email Marketing Powered by MailPoet