Hildernisse view
Hallo Zoom(wo)man,

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor en/of deelgenomen hebt aan de Zoom(wo)man 2022 of 2021.

Met de jaren (2) komt de ervaring en dus staat alweer wat eerder dan vorig jaar de inschrijving voor de Zoom(wo)man 2023 open. Het voordeel daarvan is dat je nu al je seizoen kunt gaan plannen met natuurlijk dé seizoensopener op 6 mei als uitgangspunt.

Nieuw in 2023 is de mogelijkheid om als team in te schrijven, zodat de uitslag in en tussen teams gemaakt kan worden (ideaal voor clubkampioenschappen). Ook gaan we dit jaar een onverharde versie uitzetten voor de avonturiers die zelf willen navigeren over grind en door modder rond de Brabantse Wal.

Als je anderen lekker wil maken voor de Zoom(wo)man dan kun je ze de naderhandfilm van de Zoom(wo)man 2022 laten zien!

Groeten,
Martijn

Start2Tri voor de Zoom(wo)man

Altijd al, of sinds kort gedacht om een keer een triathlon te gaan doen? Of ken je iemand die dat wil? De Zoom(wo)man kan de ideale start zijn (van het jaar). Ik kan helpen daar naartoe te werken met het Start2Tri pakket.

Begin mei is de Zoom(wo)man. Het Start2tri is gericht op deelname daaraan en de begeleide trainingen zullen we dan ook op het parcours van de Zoom(wo)man doen.

75,00

Koop nu
ParcoursZwem

Bananenbon

308CD96D-8F68-4B9D-AB01-A804B1038BF0_1_105_c
Bewegen is fijn, samen bewegen nog fijner. Anderen helpen te bewegen is waarom de Bananenwinkel bestaat. Daarom kan nu iedereen ook helpen anderen in beweging te krijgen of te houden met de Bananenbon. Geef beweging aan de anderen. Om lekker samen naar een groene banaan toe te werken. Bijvoorbeeld de Zoom(wo)man Selecteer een bedrag tussen de 10 en 110 euro.

10,00 100,00

Koop nu
Email Marketing Powered by MailPoet