De bananenatleten weten het al en hebben voorrang gekregen, maar nu gaat de eerste clubdag van de bananenwinkel ook open voor iedereen.

Voor 25 euro ben je een lekker dagje duursportend onder de pannen, met eventueel een lunch, want het moet natuurlijk wel lekker blijven.

Je kunt meedoen met een rondje fietsen, lopen en/of zwemmen, met tussendoor een workshop jaarplanning maken. Allemaal op de mooie Brabantse Wal(halla). Koop je tegelijk met de clubdag ook een ander product uit de winkel, dan is deelname gratis. (Doe dat dan wel eerst, dan krijg je daar een voucher voor).

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Zoom(wo)man 2023

Als je terugkomt van een fantastische triathlon dan wil je dat ook anderen laten ervaren. Nu zal niet iedereen naar Livigno kunnen of willen, dus

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!