ParcoursZwem

Dank je dat het formulier hebt ingevuld. Ik zal zorgvuldig omgaan met je gegevens en je inbreng in mijn verdere plannen verwerken.

Heb je je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Zo niet, dan kan dat hieronder.

En deel vooral de vragenlijst met anderen die mogelijk mee willen doen via de knoppen hieronder.

Alvast bedankt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws uit de winkel over nieuw aanbod en aanbiedingen. Plus gedachten en inzichten in mijn eigen tocht op weg naar een groene banaan.

Bananenclub

De club voor atleten die ik coach en kopers van programma’s en abonnementen met tips, uitleg en suggesties voor groene en gele bananen.

Zoomman/woman

Updates over dé triathlon op de Brabantse Wal.

Mogelijk interessant voor jou .....

Trainingpeaks koppelen

Om mijn programma’s naar je horloge of tracker te sturen gebruik ik Trainingpeaks. Bij sommige abonnementen is dat inbegrepen bij de prijs. Voor Trainingpeaks heb

Lees verder »
Apps & Tools
admin

Nieuw en verbeterd

Het is weer zomer, de zon gaat althans op zomerse tijden op en onder als we hem zien, dus had ik wat tijd voor achterstallig

Lees verder »
Schema's
admin

8020endurance dealer

Noem het premium reseller, authorized dealer, of ambassadeur, maar de Bananenwinkel heeft nu ook producten in de schappen van 8020endurance. 8020endurance is het label van collega duursportcoaches David Warden en Matt Fitzgerald.

Lees verder »
Apps & Tools
admin

Hulp bij data

Behalve uitleg, geef ik ook graag hulp over data, apps, trainen en programma’s. Ik blijf immers leraar (of agoog beter gezegd). Hoe dan ook,ik verkoop

Lees verder »
Apps & Tools
admin

Schemaatje nodig?

Toen ik de Bananenwinkel begon, dacht ik niet dat ik het schemabouwen leuk zou vinden. Ik wilde dat het liefst sporters zelf leren doen. Dat wil ik nog steeds. Toch heb ik ondertussen een behoorlijke bananendoos vol met trainingen en programma’s. Hieronder een overzicht met links naar de programma’s in Trainingpeaks (neem contact op voor andere vormen, toelichting of maatwerk).

Lees verder »