En dan nu op gevoel ….

Nog negentien en een half nachtje slapen, dan duik ik in het meer bij Livigno, 16 graden Celsius. Iets meer dan twee weken dus om nog te trainen. En wat doe je dan? In mijn schema heb ik nog een week hele lange trainingen staan en daarna korte taper-trainingen. Ik zie er tegenop, tegen die trainingen, niet tegen de ICONXTRI. Lang, in mijn eigen omgeving, warm. Pffff. Dus ik nam een besluit ik gooi het schema uit de agenda van Trainingpeaks en ga op gevoel. De basis is er het gaat nu om fit blijven, me lekker voelen.
Ik zet alleen nog een beoogd aantal uren per dag in het schema en probeer in ieder geval dagelijks te sporten met ademhaling via de neus, liefst een combinatie met zwemmen (want dat heb ik ietsje verwaarloosd).
Verder moet het vooral lekker blijven! De groene banaan van dit seizoen is langzaam geel aan het worden en ik krijg er kriebels van in mijn buik.

Waarom schrijf ik dit?
Waarom schrijf ik dit?

Een beetje therapie, beroepsdeformatie en ter lering ende vermaeck. Ik hoop dat ik zo ook kan laten zien hoe data en trainingen voor mij werken en dat jij, de lezer, er wat aan kan hebben. Meer uitleg nodig, of analyse van jou eigen data, neem vooral contact met me op, of koop Hulp in mijn winkel.
Wil je dit gewoon kunnen blijven lezen, moedig me dan aan door voor mij een koffie te kopen (of een banaan).

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

20 uur?

Nog even over de voorbeschouwing, ergens zat dat niet lekker, dat ik dit seizoen minder getraind zou hebben. Ik ben er dus nog eens ingedoken

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!