Zoomman/Zoomwoman 2021

Okee, misschien heeft nog niet iedereen ervaring met virtueel racen. Snap ik. Inmiddels heb ik daar wel wat ervaring in (zie hier hoe ik dat doe en dolle pret heb). Voor de Zoomman/woman registreren we onze SOLO activiteiten via Raceid en bepalen dus virtueel dus de uitslag. Hieronder in twee flowcharts hoe dat werkt.

Inschrijven

Het inschrijven start op deze site (bovenaan vanaf 25 januari). Vandaar kom je bij RaceId terecht. Je hebt verschillende keuzeopties die overeenkomen met de deelnameopties. Kortom, bepaal eerst of je helemaal SOLO meedoet, of met een team samen SOLO gaat meedoen (schrijf je als team in, dan registreert deze persoon ook de resultaten). Dan bepaal je de afstand. Twee afstanden (1/2 en 1/3) heb ik verdeeld over ‘op parcours’ of ‘waar dan ook’. Maakt samen 4 opties. Als categorie kun je vervolgens kiezen uit eendaags of meerdaags. Dat is vooral om later de uitslag makkelijk vast te stellen. Doorklikken en betalen (let op, werkt niet vanuit de Strava-app). That’s it. Het trainen kan beginnen (of doorgaan). Nog een schema nodig? De eerste vijf inschrijvingen voor elke afstand krijgen een gratis trainingsprogramma van 12 weken!

Meedoen

Tussen 23 april en 3 mei is het dan zover, en dan? Heel eenvoudig, doe de Zoomman/woman op het moment dat jou/jullie uitkomt. Track elk onderdeel met horloge of app. Check die registratie in jouw app en maak een publieke link aan van elk onderdeel. Ga dan naar Raceid en voer via profile>> Results jou resultaten in per onderdeel en plak de publieke link erbij. Dat is het. Je kunt tussenstanden volgen en na 2 mei de eindstand zien.

Raceid heeft zelf ook een FAQ, zie hier. Veel plezier!

Meer over de Zoomman/woman

Zoomman/woman ’22?

Onder de deelnemers is er al geëvalueerd. Nu wil ik graag de interesse van iedereen die nog niet heeft meegedaan. De grootte van de potentiële doelgroep bepaalt namelijk hoe groot we de Zoomman/woman kunnen opzetten. Vandaar onderstaande vragenlijst. Laat ik voorzichtig meteen vooraf de scenario’s benoemen waar ik rekening mee houd. Tot 50 mogelijke deelnemers gaan we het ze

Lees verder »

Evaluatie

De reacties waren over het algemeen enthousiast op de Zoomman/woman, ik zelf heb daarvan, van het organiseren en van het doen ook genoten. Maar als

Lees verder »

Prijsuitreiking

Maandag 3 mei 20:00 uur was de prijsuitreiking en de loterij van de eerste Zoomman/woman SOLO. Hieronder staan de voornamen met daarachter hun resultaat en

Lees verder »
Vlaggetje ZMW

Resultaten.

Update van maandag 3-5 om 21:00 uur. Zeventien atleten/s/teams hebben hun Zoomman/woman achter de rug. Daarvan zijn nu de resultaten/bekend. Tijd voor een overzicht daarvan

Lees verder »

Hoe de Zoomman/woman begon

Het begon met een youtubevideo over iemand die de legendarische Norseman solo ging doen. Dat zou ik ook wel willen. Daar kwam een langer sluimerend verlangen bij: weer een triathlon in Bergen op Zoom organiseren. Na wat broeden en proberen ben ik eruit. Ik ga dus de Zoomman/Zoomwoman Solo organiseren en doen, tussen 24 april en 2 mei 2021. Voor iedereen, maar wel allemaal alleen.

Lees verder »

Hoe werkt dat dan, virtueel racen?

Okee, misschien heeft nog niet iedereen ervaring met virtueel racen. Snap ik. Inmiddels heb ik daar wel wat ervaring in (zie hier hoe ik dat doe en dolle pret heb). Voor de Zoomman/woman registreren we onze SOLO activiteiten via Raceid en bepalen dus virtueel dus de uitslag. Hieronder in twee flowcharts hoe dat werkt.

Lees verder »

Helemaal alleen door het Brabantse Walhalla, rond de Zoom en Zoommeer. Of waar dan ook. SOLO een halve of een eenderde triathlon, lekker aan het begin van het seizoen. Om uit de winter te komen. SOLO in je eentje, of met een team. Alles kan, in vele varianten. 

Prijzen voor de winnaars op het parcours en gelukkigen in alle andere varianten. 

Updates ontvangen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden