Behalve uitleg, geef ik ook graag hulp over data, apps, trainen en programma’s. Ik blijf immers leraar (of agoog beter gezegd). Hoe dan ook, ik verkoop die hulp in de vorm van een abonnement of een sessie. Voor die duursporters die meer nodig hebben dan alleen een programma, maar minder dan het volle pakket van coaching. Kies hieronder een van die opties. Klik op de omschrijving voor meer uitleg, klik op subscribe om het abonnement in je winkelmand te plaatsen.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws uit de winkel over nieuw aanbod en aanbiedingen. Plus gedachten en inzichten in mijn eigen tocht op weg naar een groene banaan.

Bananenclub

De club voor atleten die ik coach en kopers van programma’s en abonnementen met tips, uitleg en suggesties voor groene en gele bananen.

Zoomman/woman

Updates over dé triathlon op de Brabantse Wal.

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.