MAAK EEN AFSPRAAK

Dan gaan we in gesprek. Dat kan via een bericht, telefoon of meteen in mijn agenda.

Prijzen, prijzen, prijzen! Ze zijn al een tijdje toegekend, dus tijd om ze ook werkelijk in te gaan zetten, want het gaat om in beweging komen. Het is mij immers te doen om beweegredenen (dat zijn dus de bananen).

Er zijn twee prijzen min of meer toevallig, uitgereikt aan de teams uit Breda:

  • Een triathlonworkshop aan team Ancapaullips
  • Een zwemanalyse en -training aan team Majo en co.

Mijn plan is om beide prijzen en teams te combineren, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik kom dan één dag in een weekend naar Breda en beleg een trainingskamp voor één dag bij de Galderse meren. We gaan daar zwemmen, fietsen en lopen. Met wat uitleg, versnaperingen en gezelligheid erom omheen. Precieze uitwerking hangt af van de deelnemers, het weer en het moment (ochtend of middag). Iedereen mag alles meedoen, of kiest wel onderdeel actief dan wel passief wordt gevolgd. Vrienden en vriendinnen van harte welkom!

Om te inventariseren op welke datum/tijd de meesten kunnen heb ik hieronder een keuzeformuliertje in gevoegd. De vraag is of de twee teamcaptains dat willen doorsturen naar hun teamgenoten en iedereen het formulier invult. We kiezen het moment dat de meesten kunnen.

Ik heb er nu al zin in.

Interesse in mini triathlontrainingskamp

Mini-trainingskamp triathlon

Graag wil ik weten wat je voorkeur heeft als we een mini-trainingskamp organiseren. Het geheel duurt ruim een dagdeel. Drie sporten, met wat te eten aan begin en/of einde en koffie voor- en/of borrel achteraf.
Welke datum/tijd komt het beste uit?
Met welke onderdelen wil je meedoen?
Met welk team deed je mee?

Bedankt voor je inbreng

Nadat je op verzenden klikt ga je terug naar de winkel.

Misschien vind je onderstaande ook interessant

Huiswerkopdracht 1

Dag Zoomvrouwen en -mannen, Omdat ik begrepen heb dat jullie al staan te popelen en je afvragen wat je vooraf al kan doen of regelen,

Lees verder »

Op een rijtje

Panta rhei, uiteraard, alles verandert en voortdurend. Toch heb ik een lijstje met races waar ik aan mee denk te gaan doen. Twee zijn het

Lees verder »