Webinar jaarprogramma (ATP)

Het is zover, tijd om een jaarprogramma te gaan maken. Ik heb al een lange lijst met opties van races waaraan ik mogelijk mee ga doen (en binnenkort vertel ik hier over mijn grote groene banaan van 2022). Dus ik kan mijn pieken en dalen van dit seizoen gaan plannen. En dat doe ik live online met jullie in een webinar op 10 december om 20.00 uur. Als je vragen wil kunnen stellen en meepraten, meld je dan vooraf aan, dan krijg je link toegestuurd. Gewoon meekijken kan natuurlijk ook.

Webinar jaarprogramma (ATP)
Webinars

Webinar jaarplan maken (ATP): groene en gele bananen plannen

Op 10 december 20.00 uur geef ik weer een webinar. Deze keer over het plannen en indelen van een jaarprogramma

Een koffietje (of een banaan)?

Misschien ook interessant

Mini-trainingskamp

Trainingskampen

In gedachten heb ik inmiddels al wel een beeld van hoe een trainingskamp van de Bananenwinkel eruit moet zien. Toch blijf ik voortdurend aanpassen en

Lees verder »

Uitleg #3 (video)

Hieronder de derde uitlegvideo. Daaronder het script dat ik schreef en bijna precies wist te volgen. In deze uitlegvideo ga ik in op trainen met

Lees verder »

Uitleg #2 (video)

Hieronder de tweede uitlegvideo. Daaronder het script dat ik schreef en bijna precies wist te volgen. In deze uitlegvideo ga ik in op trainingzones. Hier

Lees verder »
uitleg1 8020

Uitleg #1 (video)

Vanaf nu leg ik uit op video. Hieronder de uitlegvideo #1. Daaronder het script dat ik schreef en bijna precies wist te volgen. In de

Lees verder »

Maar nu echt, en route pour Embrun

Als ik dit schrijf is het nog 3 dagen tot de start (om 5:52!).
De race gaat door, ik heb geen ongelukken gehad en de reis er naartoe verloopt voorspoedig. Allemaal gunstige voortekenen dus en daarmee is het tijd voor prognoses en verwachtingen. Ik heb het al vaker gedaan en altijd mis gehad, maar toch, het is een leuke hobby. En het is ook wel praktisch voor de planning van eten en drinken tijdens de race en de logistiek na de race. Inmiddels heb ik in Maastricht geleerd dat mezelf inhouden helpt goede tijden te lopen. Kortom, laat ik eens een poging wagen.

Lees verder »