DEBANANENWINKEL-LOGO-2020
Ha ,
De meesten zullen het al wel gezien hebben, maar wat in de vorige nieuwsbrief nog een plan was, is staat nu vast. De Zoomman/woman gaat door. Sterker nog de Nederlands kampioen doet mee! En ik heb bedacht hoe iedereen zou kunnen proberen hem te verslaan.

Inmiddels hebben de media mijn aankondigingen omgezet in nieuwsitems:
Hieronder een lijstje met links. Misschien handig om te delen met vriendinnen en vrienden die je wil uitdagen om ook mee te doen.

BNdeStem: (helaas alleen te lezen als je een abonnement hebt bij een krant van de Persgroep, ik heb het hier in pdf weggezet:)
Internetbode
Nieuws.nl
Zuidwestupdate
Cocktail (vanaf 9:20)

En je kunt je nu inschrijven!

Daarnaast worden mijn trainingsprogramma’s beter gevonden op Trainingspeaks. Verderop in de nieuwsbrief een blogbericht waar je een overzicht kunt vinden.

NIEUWS: Nederlands kampioen doet mee aan Zoomman/woman!

Kort en krachtig: de huidig Nederlands kampioen op de lange afstand, Erik-Simon Strijk doet mee aan de Zoomman/woman! Hij heeft gekozen voor de lange versie, uiteraard op één dag. Net als wij vindt hij het mooi dat er weer een triathlon in deze regio is. Dat betekent dus dat je je kunt meten met de beste tijdens de Zoomman/woman.

Lees verder op de site
NIEUWS: Nederlands kampioen doet mee aan Zoomman/woman!

Schemaatje nodig?

Toen ik de Bananenwinkel begon, dacht ik niet dat ik het schemabouwen leuk zou vinden. Ik wilde dat het liefst sporters zelf leren doen. Dat wil ik nog steeds. Toch heb ik ondertussen een behoorlijke bananendoos vol met trainingen en programma's. Hieronder een overzicht met links naar de programma's in Trainingpeaks (neem contact op voor andere vormen, toelichting of maatwerk).

Lees verder op de site
Schemaatje nodig?
(Mee) Op trainingskamp

(Mee) Op trainingskamp

Ineens had ik een ideetje om lekker te gaan fietsen en rennen in Limburg. Het zou prachtig weer worden. Dus ik ging en wat er toen gebeurde….
Behalve dat ik het reuze naar mijn zin had, zo erg dat ik vergat foto’s te maken, kreeg ik nog meer ideeën. En die wil ik niet voor me houden, ook al zijn ze nog niet helemaal uitgewerkt.
Zo’n trainingskampje voor mezelf doe ik wel vaker.

Lees verder op de site
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Wil je vaker updates over mijn duursportavonturen, meld je dan aan voor de nieuwsbrieven

Banenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin