MAAK EEN AFSPRAAK

Dan gaan we in gesprek. Dat kan via een bericht, telefoon of meteen in mijn agenda.

Ineens had ik een ideetje om lekker te gaan fietsen en rennen in Limburg. Het zou prachtig weer worden. Dus ik ging en wat er toen gebeurde….

Behalve dat ik het reuze naar mijn zin had, zo erg dat ik vergat foto’s te maken, kreeg ik nog meer ideeën. En die wil ik niet voor me houden, ook al zijn ze nog niet helemaal uitgewerkt.


Zo’n trainingskampje voor mezelf doe ik wel vaker. Zo was ik bijvoorbeeld vorig jaar rond dezelfde tijd in San Sebastian. Dat was mijn laatste buitenlandse avontuur voor dat de pandemie uitbrak. Nu was ik in Zuid-Limburg, eerlijk gezegd ook weer niet zo heel groot verschil met de Baskische stad: het was zonnig en fris, er zijn steile heuvels, er is lekker eten en de vreemde taal.

Kortom, een aanrader voor iedereen die er even sportend tussenuit wil. Toen ik dat gevoel even liet bezinken en me realiseerde dat het delen van wat ik lekker en leuk vind het principe is van de Bananenwinkel, was ik er snel uit. Ik kan simpel weg een SOLO trainingskamp aanbieden!


Aldus doende: binnenkort in de winkel: een SOLO of DUO (virtueel) trainingskamp.


De winkel moet daarvoor nog wel een beetje verbouwd worden, dus de precieze details volgen nog, maar het principe is eenvoudig (zoals zoveel eigenlijk in deze pandemische periode).

Op dezelfde manier als trainingsprogramma’s werken, heb ik een pakketje trainingen gemaakt en daarbij de GPX bestanden gestopt, voor als je ook dezelfde routes wil doen. Extra opties zijn dan reisgidsjes, maatwerktrainingen, virtuele live coachingssessies tijdens het kamp of zelfs een DUO-versie waar ik op veilige afstand met je mee ga.
Tot die tijd als voorbeeld hier het ZIPJE met de routes van mijn afgelopen weekend en hier de link naar een hetzelfde programma in Trainingpeaks.

Misschien vind je onderstaande ook interessant

Programma Zoomman/woman

Hoewel de Zoomman/woman SOLO en dus voor het grootste deel virtueel is, heb ik toch een programma opgesteld. Hieronder de lijst met belangrijke momenten. Maandag

Lees verder »

PRIJZEN!!!!

Samen met Studio Velo, Runnersworld Bergen op Zoom en Triathlonwinkel.nl hebben we een prijzenpakket samengesteld. Voor beide individuele varianten op het parcours (kort en lang) is het pakket hetzelfde. We hebben voor de top vijf van elke variant vijf prijzen.

Lees verder »
Zanderije

Verkenningen

De komende weken zal ik met enige regelmaat op het parcours van de Zoomman/woman te vinden zijn. Wie de routes wil verkennen kan aansluiten. 1 persoon per keer. Of we vinden een andere oplossing. In het schema op de hieronder staat op welke datum welk parcours verkend kan worden. Standaard duur is 2 uur, maar we gebruiken wat nodig is om te verkennen.

Lees verder »

Over dat zwemmen nog even

Zwemmen is inderdaad het meest technische onderdeel van de triathlon en beheers je dat niet of minder, dan is 1500 meter een heel eind.zoek dan iemand die voor jou zwemt en vorm een team. Je kunt je via de registratiepagina dan ook inschrijven als team (zie hier de deelname-opties). Bij de registratie staat daarover iets meer uitleg.
Kun je niemand vinden, dan zou je er nog een run-bike-run van maken. Loop dan de afstand die je zou zwemmen (bijvoorbeeld over de Noordlandseweg.) Kortom, laat het zwemmen je niet afschrikken. Of zie het als een uitdaging, want daar was het mij in ieder geval allemaal om begonnen.

Lees verder »

NIEUWS: Nederlands kampioen doet mee aan Zoomman/woman!

Kort en krachtig: de huidig Nederlands kampioen op de lange afstand, Erik-Simon Strijk doet mee aan de Zoomman/woman! Hij heeft gekozen voor de lange versie, uiteraard op één dag. Net als wij vindt hij het mooi dat er weer een triathlon in deze regio is. Dat betekent dus dat je je kunt meten met de beste tijdens de Zoomman/woman.

Lees verder »

Helemaal alleen door het Brabantse Walhalla, rond de Zoom en Zoommeer. Of waar dan ook. SOLO een halve of een eenderde triathlon, lekker aan het begin van het seizoen. Om uit de winter te komen. SOLO in je eentje, of met een team. Alles kan, in vele varianten. 

Prijzen voor de winnaars op het parcours en gelukkigen in alle andere varianten. 

Nieuwsbrief ontvangen