(Mee) Op trainingskamp

Ineens had ik een ideetje om lekker te gaan fietsen en rennen in Limburg. Het zou prachtig weer worden. Dus ik ging en wat er toen gebeurde….

Behalve dat ik het reuze naar mijn zin had, zo erg dat ik vergat foto’s te maken, kreeg ik nog meer ideeën. En die wil ik niet voor me houden, ook al zijn ze nog niet helemaal uitgewerkt.


Zo’n trainingskampje voor mezelf doe ik wel vaker. Zo was ik bijvoorbeeld vorig jaar rond dezelfde tijd in San Sebastian. Dat was mijn laatste buitenlandse avontuur voor dat de pandemie uitbrak. Nu was ik in Zuid-Limburg, eerlijk gezegd ook weer niet zo heel groot verschil met de Baskische stad: het was zonnig en fris, er zijn steile heuvels, er is lekker eten en de vreemde taal.

Kortom, een aanrader voor iedereen die er even sportend tussenuit wil. Toen ik dat gevoel even liet bezinken en me realiseerde dat het delen van wat ik lekker en leuk vind het principe is van de Bananenwinkel, was ik er snel uit. Ik kan simpel weg een SOLO trainingskamp aanbieden!


Aldus doende: binnenkort in de winkel: een SOLO of DUO (virtueel) trainingskamp.


De winkel moet daarvoor nog wel een beetje verbouwd worden, dus de precieze details volgen nog, maar het principe is eenvoudig (zoals zoveel eigenlijk in deze pandemische periode).

Op dezelfde manier als trainingsprogramma’s werken, heb ik een pakketje trainingen gemaakt en daarbij de GPX bestanden gestopt, voor als je ook dezelfde routes wil doen. Extra opties zijn dan reisgidsjes, maatwerktrainingen, virtuele live coachingssessies tijdens het kamp of zelfs een DUO-versie waar ik op veilige afstand met je mee ga.
Tot die tijd als voorbeeld hier het ZIPJE met de routes van mijn afgelopen weekend en hier de link naar een hetzelfde programma in Trainingpeaks.

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Zoom(wo)man 2022

Net als in 2021 ga ik het gewoon weer regelen, een mooi lekker zware triathlon op de Brabantse Wal rond Zoom en Zoommeer. De organisatie staat net als in 2021

Lees verder »
Mini-trainingskamp

Trainingskampen

Hieronder een schets van wat een trainingskamp zou kunnen zijn. En ik heb daarvoor een datum: 21-23 januari 2022. Het echte inschrijven start vanaf 15 december, maar je kunt je

Lees verder »
Zoomman loop

Zoomman SOLO

Ik ga het doen: een Zoomman organiseren. Rondom (misschien wel in) de Zoom een stukje zwemmen, fietsen en lopen. Wel meteen een serieuze afstand, want anders zet je geen ‘man’ achter het evenement. Ik ga ongeveer een halve triathlon doen (2 km zwemmen, 90 fietsen, 21 lopen), maar zal ook een parcours en registratiemogelijkheid maken voor een 1/3 (1500 m, 60 km, 15 km).

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!