Al drie jaar verzamel ik keurig mijn tijden op triatlons in een mooi, maar rommelig spreadsheet. Dat gebruik ik dan om schattingen te doen voor de triathlons die gaan komen. Meestal klopt daar niets van, want resultaten uit het verleden enzovoorts….. Nu zet ik ze dan hieronder even bij elkaar op een rijtje. (Laatste update 8-11-21)

Tijden veranderen…

Wat kun je ervan zeggen? Niet veel eigenlijk. Ik heb weinig triathlons meer dan één keer gedaan, dus echt te vergelijken zijn ze niet. Mijn zwemmen is redelijk stabiel, in 2020 sneller dan daarvoor, met een nieuw pak. Het fietsen is beter geworden, maar niet heel veel en de verschillen in parcours en omstandigheden maken nogal wat uit (in Alphen a/d Rijn was het bijvoorbeeld heel slecht weer. Het lopen is wel echt beter geworden, maar het verschil tussen Almere en het Long Course Weekend is geflatteerd, want met nachtje pauze tussen fietsen en maakt ook nogal wat uit.

Finish Aarschot
Aarschot 2021 (duathlon): 3:43:52

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.