Stelvio
Ha vrienden en vriendinnen van de Bananenwinkel en Bananenatleten,

Ik ben bijna letterlijk op weg naar Livigno in de Alpen, maar figuurlijk al een half jaar. Daarover schrijf ik zo nu en dan berichten ter lering ende vermaeck, want duursport moet wel leuk blijven ;).
Met nog twee weken te gaan tot ik in het koude water van Livigno duik voor mijn grote groene banaan van dit jaar, houd ik me druk bezig met plannen maken, materialen verzamelen, de regels lezen en natuurlijk trainen. Allemaal voor de ICONXTRI, waar ik al eerder over verteld heb, waarschijnlijk.
Ondertussen deel ik een en ander ook als blogs op de website van de Bananenwinkel. Om te inspireren natuurlijk, maar het is ook een manier om mijn zenuwen een beetje in bedwang te houden.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van mijn laatste reflecties, meld je dan aan voor de ICONXTRI-updates. (Of kijk zelf regelmatig op mijn blogpagina.)

Er staan al drie reflecties op de site, die lees je hieronder. Er volgen er tenminste nog drie:
1) de grote voorbeschouwing (en terugblik op mijn seizoen tot nu toe);
2) de plannen en racevoorbereiding
3) reflecties tijdens en na de race.

Op de dag zelf (2 september) kun je ook via de site mijn live track volgen (als alles goed gaat).

Ik ga nu de route nog eens nader bestuderen,
Ciao!
Martijn

En dan nu op gevoel ….

Nog negentien en een half nachtje slapen, dan duik ik in het meer bij Livigno, 16 graden Celsius. Iets meer dan twee weken dus om nog te trainen. En wat doe je dan? In mijn schema heb ik nog een week hele lange trainingen staan en daarna korte taper-trainingen. Ik zie er tegenop, tegen die trainingen, niet tegen de ICONXTRI. …

Lees verder op de site
En dan nu op gevoel ….

Altijd weer die zon

En weer die zon in mijn gezicht. Dit keer op de oever van de Maas, terwijl de spreekstalmeesters van dienst de potentiële halve Ironmen en -women vakkundig opjutten en de beats aftellen naar nul. Dan mogen we de Maas ook in. En dat Maaswater was heerlijk, 33 minuten lang. Warm wel, maar het ging net met pak aan. En dus die zon die over het water scheen. Daar geniet ik het meest van bij de start van een triathlon. Hij mag ook schijnen tegen een bergwand. Ben benieuwd waar en wanneer in Livigno ik hem zie, want we starten echt belachelijk vroeg, 5 uur!

Hoe dan ook, het/ik ging hard in Maastricht. Misschien wel iets te hard, met nog vier weken te gaan tot ICONXTRI. Maar ja, je laat je wat opjutten door grote zware mannen die harder een bergje op gaan … Dus scoor je wat peakperformances.

Lees verder op de site
Altijd weer die zon

Davvero sulla strada per

Al een tijdje heb ik een taal-app op mijn smartphone om Italiaans te oefenen. Gewoon omdat het kan en ik ooit wel vloeiend uit wil leggen dat ik naar een extreme triatlon op weg ben. Want sto davvero andando. Nog een wedstrijd, een vakantie en zorgen dat ik fit blijf en niet geblesseerd raak en dan is het zover: de …

Lees verder op de site
Hoogteprofiel ICON

Geïnspireerd? Ook eens triathlon proberen?

Misschien is lijkt de ICONXTRI wat hoog gegrepen. Dat zou ik ook gezegd hebben 5 jaar geleden (ik zei dat toen over een hele triathlon!) Uiteindelijk is het een kwestie van beginnen. En daarvoor heb ik een speciaal probeerprogramma gemaakt van 4 weken. Voor als je wil proeven aan het trainen voor een triathlon. Nu in de Bananenwinkel voor

10

Koop nu (voor jezelf of stuur deze link door naar een ander)
4 weken triathlontraining (om te proberen)
Deze mail is verstuurd via mijn website bananenwinkel.nl. Je kunt je hier op deze of andere updates abonneren.

Bananenwinkel.nl is de duursport en coachwebsite van mvanmartijn. Sinds 2017 train ik serieuzer voor lange triathlons. Hoe ik dat deed en doe lees je op deze plek. Ik deel mijn ervaringen graag en help je graag ook jezelf te coachen.
Hoeveel websites?
Inderdaad. Ik heb nu drie websites: meesteronderwijsinzicht.nl voor mijn freelance onderwijs- en onderzoeksdingen, bananenwinkel.nl voor mijn duursportactiviteiten & coaching en mvanmartijn.eu met de rest en alles wat los en vast zit.
Ik zit niet op Facebook en Insta, maar dit mag daar zeker wel gedeeld worden. Of stuur de brief gewoon door aan anderen van wie je denkt dat ze het interessant vinden.
twitter linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet