Loterij

Zoals elk jaar zijn er naast de prijzen voor de snelsten ook nog prijzen die via een loterij verdeeld worden. Dit jaar zijn dat een trainingsprogramma van de Bananenwinkel en een trainingskamp. Ik heb aan een digitaal rad van fortuin gedraaid om prijswinnaars willekeurig te selecteren. Daarbij heb ik John twee keer in de lijst met namen gezet, omdat hij als enige nog geen prijs gewonnen heeft ( bij de ZWM is natuurlijk iedereen een winnaar;)). Na de eerste ronde, heb ik die prijswinnaar eruit gehaald. Zie ook de schermopnames hieronder.

Prijswinnaar van het trainingsprogramma

Het is dus STIJN! Hij kan contact opnemen met mij (en zal ook een mail ontvangen).

Prijswinnaar trainingskamp

Deze prijs is gewonnen door Jasper Schoonderwoerd! Hij kan met een aantal vrienden op trainingskamp. Ook hij kan contact opnemen met mij om daar verdere afspraken over te maken.

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!