Testen voor de echte test (over een week of 6)

De meeste duursporttrainers zijn het er wel over eens dat je regelmatig moet testen om de trainingszones te (her)bepalen, zodat de trainingen op je meest effectieve intensiteit gedaan kunnen worden. Daar is veel en weinig over te zeggen, maar vooral dat dat verstandig is. Meestal is het advies om de 6 weken.

Het is nu een week of 6 (iets minder misschien al) voor de Zoom(wo)man 2023, vandaar dat ik een serie testen klaar heb staan, zodat je nog perfect kunt trainen tot aan de eerste echte test van het seizoen! Tot aan de Zoom(wo)man zijn ze gratis.

In Trainingpeaks staan ze hier. In de webshop hier. (Gebruik voucher ZWM23)

In de onderstaande bijlage ook in pdf.

Neem gerust contact op voor meer toelichting.

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Samen naar de race 2024

Veel van de plannen en groenen bananen zijn inmiddels wel bekend of worden dat binnenkort, al is het maar omdat sommige evenementen snel uitverkocht zijn. En hoewel duursport een individuele

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!