Volledig gecertificeerd ✅

Als eerstegraads bewegingsdeskundige in (ped)agogisch perspectief (gymleraar dus) acht ik mezelf al sinds 1997 bevoegd en bekwaam om anderen bij het sporten te begeleiden. De wetten en regels in het onderwijs vinden dat ook. Dat ik dus in 2019 ook anderen buiten het onderwijs wil en kon helpen met duursport lag eigenlijk wel voor de hand. Het is trouwens niet alleen vanwege dat diploma dat ik denk dat ik atleten kan coachen, maar vooral omdat ik coachen als een (ped)agogische activiteit zie (zie elders op deze site) en vooral daarin heb ik veel ervaring en ben ik opgeleid.

En toch volgde ik afgelopen jaren nog (online)cursussen over coachen, met Trainingpeaks, volgens de 8020-methode, conform de Ironmaneisen en voor het werken met Stryd. Eerlijk gezegd heb ik er zeker wel wat van geleerd. Niet alleen de visie en werkwijze van de merken, maar ook over hoe psychologisch en aan de hand van zogenaamde ‘harde data’ het zachte coachen met elkaar verenigd worden. Wat ik daarin nog steeds mis is de (ped)agogiek. Maar ja, dat is dan dus mijn unique selling point.

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Samen naar de race 2024

Veel van de plannen en groenen bananen zijn inmiddels wel bekend of worden dat binnenkort, al is het maar omdat sommige evenementen snel uitverkocht zijn. En hoewel duursport een individuele

Lees verder »

De vasten gaat beginnen

Veel wedstrijden zijn hun inschrijvingen begonnen en veel atleten, die ik begeleid bijvoorbeeld, zijn druk doende hun jaarschema te bouwen. Dus met de vastenperiode, begint ook definitief het duursportseizoen. We

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!