Bananenclub Waltrail op 17 december

Als het regent ruikt het zo lekker in het bos. En zoals ik al vaker uitroep:”de Brabantse Wal is een fantastisch duursport walhalla!”. En toen ging ook de Brabantse Waltrail niet door. En dus dacht ik met wat atleten uit de Bananenclub:”dan organiseren we het maar zelf.” Aldus doende. We hebben ook nog de hulp van runningteam Brabantse Wal gekregen, dus de opbrengst van de trail gaat naar de Roparun!

We hebben drie lusjes gemaakt van 15km. die starten en eindigen te hoogte Van Frankenfruit aan de Balsedreef. Je kunt je inschrijven voor 15, 30 of 45 km, maar altijd tijdens het lopen nog bepalen welke afstand het wordt (net zoals de Kievitloop die op die dag een paar honderd meter verderop plaats vindt, voor diegenen die over de weg niet 5,10, of 15 km willen lopen.)

Hieronder vind je de route. Inschrijven verloopt via Raceid, waarmee we ook de tijden zullen registreren (maar het is geen wedstrijd natuurlijk).

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Routes ZWM 23

Routes Zoom(wo)man

Routes Tijdens het info-uur op maandag 1 mei om 20u. worden de routes toegelicht. Laatste wijzingen routes: 22-4-23 Zelfs na een aantal keer nafietsen vervelen ze nog niet. Nauwelijks stoplichten,

Lees verder »

Raggen op de Kragge

Kan gewoon: een rondje op de mountainbike, ideetje krijgen, dat ideetje checken, ideetje uitvoeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus ga ik gewoon ook een crossduathlon organiseren

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!