De bossen roepen weer

Begin oktober de meeste triathlons in onze regio zijn voorbij en we genieten sinds eind september zo nu en dan van lekker nazomerweer. De astronomische herfst is al begonnen en dus roepen de bossen weer. Lekker tussen het vallend blad over de zand- en gravelpaden rauzen dus. Net zoals in voorgaande jaren heb ik de evenementen op een rijtje gezet die ik, of de bananenatleten, overwegen te gaan doen. Een vergeet de Banananclubdag niet in je agenda te zetten!

EvenementDatumLocatieAfstanden
Van de Poel Gravelride1 oktoberPutte40, 70 en 100km
Trailrun Kustmarathon6 oktoberZoutelande15 km
Vestingloop Bergen op Zoom8 oktoberBergen op Zoom1, 5, 10 km
Maasdijk duathlon22 oktOss5L-10MTB-2,5L/7,5L-20MTB-5L
Marathon Brabant*29 oktoberEtten Leur21 en 42
De Hel van Beringen.4 novemberBeringen8 en 14 km
De Brabantse Wal trail18 novemberOssendrecht15, 25, 38 & 60 KM
Zakloop Nisse*26 novemberNisse21/7,1/2,1
Maasdijk winterrun17 decemberOss10, 20, 25 en 39 KM trail
Houffatrail21 januari ’24Houffalize (BE)10 | 12 | 19 | 20 | 28 | 34 | 50 | 65km
* ik ben al ingeschreven

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

De vasten gaat beginnen

Veel wedstrijden zijn hun inschrijvingen begonnen en veel atleten, die ik begeleid bijvoorbeeld, zijn druk doende hun jaarschema te bouwen. Dus met de vastenperiode, begint ook definitief het duursportseizoen. We

Lees verder »

Een lange reis voorbereiden

Zoals ik in de meest recente uitlegvideo al heb aangekondigd, is mijn grote groene banaan voor 2024 Ironman Cascais (hopelijk gaan we daar weer met een groepje naartoe). En daar wil ik me dan kwalificeren voor het WK van Ironman in Nice 2025. Martijn Lange Termijn. Ik ben me dus aan het voorbereiden op een lange reis. En toen werd ik ziek in de eerste week van 2024. Wel aan het zweten, maar niet van de inspanning. Mijn voorbereiding begon dus op de bank.

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!