De bossen roepen weer

Begin oktober de meeste triathlons in onze regio zijn voorbij en we genieten sinds eind september zo nu en dan van lekker nazomerweer. De astronomische herfst is al begonnen en dus roepen de bossen weer. Lekker tussen het vallend blad over de zand- en gravelpaden rauzen dus. Net zoals in voorgaande jaren heb ik de evenementen op een rijtje gezet die ik, of de bananenatleten, overwegen te gaan doen. Een vergeet de Banananclubdag niet in je agenda te zetten!

EvenementDatumLocatieAfstanden
Van de Poel Gravelride1 oktoberPutte40, 70 en 100km
Trailrun Kustmarathon6 oktoberZoutelande15 km
Vestingloop Bergen op Zoom8 oktoberBergen op Zoom1, 5, 10 km
Maasdijk duathlon22 oktOss5L-10MTB-2,5L/7,5L-20MTB-5L
Marathon Brabant*29 oktoberEtten Leur21 en 42
De Hel van Beringen.4 novemberBeringen8 en 14 km
De Brabantse Wal trail18 novemberOssendrecht15, 25, 38 & 60 KM
Zakloop Nisse*26 novemberNisse21/7,1/2,1
Maasdijk winterrun17 decemberOss10, 20, 25 en 39 KM trail
Houffatrail21 januari ’24Houffalize (BE)10 | 12 | 19 | 20 | 28 | 34 | 50 | 65km
* ik ben al ingeschreven

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Triathleten klaar voor massastart

De eerste groene banaan is op (en was heerlijk)

De gesprekken over Open Lakes Champagne gingen over de warmte (zaterdag 27 graden, zondag tikten we de 30 aan). En het was fantastisch. Zwaar, maar fantastisch. Voor iedereen die nog een leuke, gezellige, goed georganiseerde triathlon zoekt, kies Open Lakes. In het weekend van 15-18 september hebben ze er nog één in Walcourt (BE) bij het Lac de l’Eau d’Heure, alle afstanden. Zonder de pretentie te hebben om influencer te zijn, een korte review op de criteria die ik zelf tijdens het racen heb bepaald en nu associatief achter elkaar zet. In aantal bananen uiteraard, het maximum is 5.

Lees verder »

Meer bananen

Het is me wat, bedenk je een grappig, passend en stiekem toch onderbouwde gimmick en uniek verkoopargument, zie je het ineens overal. Of is dat

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!