Nog een paar vlechtjes en dan ben ik klaar

Het is geen geheim dat ik de Norseman als ultieme triathlon zie. De toon van de organisatie, de extreme uitdaging en fantastische omgeving, maar toch ook het vikinggehalte spreekt me aan.
Nu ik onderweg ben naar Livigno, ook zo’n soort triathlon maar dan in de Alpen, denk ik stiekem alweer aan wat daarna. Er zijn startplekken voor de Norseman te winnen in Livigno…..

Ondertussen heb ik zo ongeveer om het weekend een wedstrijdje nu als tussenstappen naar de grote in september. De laatste was de triathlon van Nieuwkoop. Mijn eerste halve onder de vijf uur! (Hoewel natuurlijk geen enkele race echt met een andere te vergelijken is). Kortom De vorm begint te komen. Nu de vlechtjes nog.

Nu de vlechtjes nog …. NIEUWKOOP, 12-06-2022, Middle Distance Triathlon Nieuwkoop

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

5 jaar op schema

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk viel mijn laatste prestatie me wat tegen. Tijdens de Brouwersdam90 zwom ik langzamer dan ik dacht dat ik kon, was mijn

Lees verder »
Routes ZWM 23

Routes Zoom(wo)man

Routes Tijdens het info-uur op maandag 1 mei om 20u. worden de routes toegelicht. Laatste wijzingen routes: 22-4-23 Zelfs na een aantal keer nafietsen vervelen

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!