Nog een paar vlechtjes en dan ben ik klaar

Het is geen geheim dat ik de Norseman als ultieme triathlon zie. De toon van de organisatie, de extreme uitdaging en fantastische omgeving, maar toch ook het vikinggehalte spreekt me aan.
Nu ik onderweg ben naar Livigno, ook zo’n soort triathlon maar dan in de Alpen, denk ik stiekem alweer aan wat daarna. Er zijn startplekken voor de Norseman te winnen in Livigno…..

Ondertussen heb ik zo ongeveer om het weekend een wedstrijdje nu als tussenstappen naar de grote in september. De laatste was de triathlon van Nieuwkoop. Mijn eerste halve onder de vijf uur! (Hoewel natuurlijk geen enkele race echt met een andere te vergelijken is). Kortom De vorm begint te komen. Nu de vlechtjes nog.

Nu de vlechtjes nog …. NIEUWKOOP, 12-06-2022, Middle Distance Triathlon Nieuwkoop

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

De vasten gaat beginnen

Veel wedstrijden zijn hun inschrijvingen begonnen en veel atleten, die ik begeleid bijvoorbeeld, zijn druk doende hun jaarschema te bouwen. Dus met de vastenperiode, begint ook definitief het duursportseizoen. We

Lees verder »

Een lange reis voorbereiden

Zoals ik in de meest recente uitlegvideo al heb aangekondigd, is mijn grote groene banaan voor 2024 Ironman Cascais (hopelijk gaan we daar weer met een groepje naartoe). En daar wil ik me dan kwalificeren voor het WK van Ironman in Nice 2025. Martijn Lange Termijn. Ik ben me dus aan het voorbereiden op een lange reis. En toen werd ik ziek in de eerste week van 2024. Wel aan het zweten, maar niet van de inspanning. Mijn voorbereiding begon dus op de bank.

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!