Open water zwemsessie locatie Binnenschelde!

Zo nu en dan fiets ik weer eens een stukje Zeeland in. Windje mee, windje tegen. Zonnetje. Een dijk. De slikken. Heerlijk. Dan krijg ik dus zin om te zwemmen. Ik houd immers van afwisseling. Maar dat open water, dat trekt altijd aan me.

Tegelijk wil ik al een tijdje met een groep een leuke sessie open water zwemmen organiseren. En toen fietste ik dus langs de Westerschelde, ter hoogte van Waarde. Thuis in mijn agenda gekeken, en klaar was het:

Op 9 juli om 11 uur organiseer ik een zwemsessie in Binneschelde*. Meld je snel aan. Maximum aantal deelnemers is 10 (of 11). Bestel het hieronder. Voor clubleden, vul de code in die in de clubmail stond, dan is het gratis.

* De Binnenschelde is blauwalgvrij! Dus de locatie is aangepast. We zwemmen van de start van de Zoom(wo)man, strandje naast de zeilvereniging)

Zwemmmen Brouwersdam

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Samen naar de race 2024

Veel van de plannen en groenen bananen zijn inmiddels wel bekend of worden dat binnenkort, al is het maar omdat sommige evenementen snel uitverkocht zijn. En hoewel duursport een individuele

Lees verder »

Meer bananen

Het is me wat, bedenk je een grappig, passend en stiekem toch onderbouwde gimmick en uniek verkoopargument, zie je het ineens overal. Of is dat een self fulfilling prophecy, zoals

Lees verder »

Raggen op de Kragge

Kan gewoon: een rondje op de mountainbike, ideetje krijgen, dat ideetje checken, ideetje uitvoeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus ga ik gewoon ook een crossduathlon organiseren

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!