Kwartje Melanen

Misschien dat jullie ook je trainingsprogramma toch wel hadden afgestemd op de triathlon van Oud-Gastel. Die ging vorig weekend dus niet door (maar ook daarvan staan de routes online). Misschien kun je net als niet wachten tot de triatlons weer echt gaan beginnen (op 3 juli de eerste in Amersfoort, daarvoor moet je wel testen). Of misschien heb je gewoon een zondagochtend zin om lekker te zwemmen-fietsen-lopen.

Dat komt mooi uit: ik heb twee routes gemaakt die makkelijk zelfvoorzienend te doen zijn rond de Melanen (Halsteren). Een kwarttriatlon.

Zwemmen in zwembad de Melanen (wel reserveren, of in de Melanen zelf), een rondje Oesterdam fietsen en twee rondjes rond Fort de Roovere rennen. Hieronder de routes.

Zelf doe ik het Kwartje Melanen op zondag 4 juli samen met een atleet die ik coach. Sluit gerust aan (op enige afstand). Gezellig, dan zien we elkaar nog eens. (Verder geen klassementen, behalve eventueel op Strava, geen prijzen, geen inschrijving.)

Wie weet tot ziens.

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Samen naar de race 2024

Veel van de plannen en groenen bananen zijn inmiddels wel bekend of worden dat binnenkort, al is het maar omdat sommige evenementen snel uitverkocht zijn. En hoewel duursport een individuele

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!