Misschien dat jullie ook je trainingsprogramma toch wel hadden afgestemd op de triathlon van Oud-Gastel. Die ging vorig weekend dus niet door (maar ook daarvan staan de routes online). Misschien kun je net als niet wachten tot de triatlons weer echt gaan beginnen (op 3 juli de eerste in Amersfoort, daarvoor moet je wel testen). Of misschien heb je gewoon een zondagochtend zin om lekker te zwemmen-fietsen-lopen.

Dat komt mooi uit: ik heb twee routes gemaakt die makkelijk zelfvoorzienend te doen zijn rond de Melanen (Halsteren). Een kwarttriatlon.

Zwemmen in zwembad de Melanen (wel reserveren, of in de Melanen zelf), een rondje Oesterdam fietsen en twee rondjes rond Fort de Roovere rennen. Hieronder de routes.

Zelf doe ik het Kwartje Melanen op zondag 4 juli samen met een atleet die ik coach. Sluit gerust aan (op enige afstand). Gezellig, dan zien we elkaar nog eens. (Verder geen klassementen, behalve eventueel op Strava, geen prijzen, geen inschrijving.)

Wie weet tot ziens.

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan gaan we in gesprek. Dat kan via een bericht, telefoon of meteen in mijn agenda.

Misschien vind je onderstaande ook interessant

Hoe werkt dat dan, virtueel racen?

Okee, misschien heeft nog niet iedereen ervaring met virtueel racen. Snap ik. Inmiddels heb ik daar wel wat ervaring in (zie hier hoe ik dat doe en dolle pret heb). Voor de Zoomman/woman registreren we onze SOLO activiteiten via Raceid en bepalen dus virtueel dus de uitslag. Hieronder in twee flowcharts hoe dat werkt.

Lees verder »

Routes Zoomman/woman

Routes De routes zijn klaar! Zelfs na een aantal keer nafietsen vervelen ze nog niet. Nauwelijks stoplichten, een paar spoorwegovergangen en vooral heel mooi en

Lees verder »