De winkel is/wordt verbouwd

Het is natuurlijk nauwelijks merkbaar als je de Bananenwinkel af en toe bezoekt, maar omdat het assortiment groeit en voortdurend verbetert is er wel een verbouwing gaande. Achter de schermen is de afgelopen tijd de winkel omgebouwd tot heuse online-shop! Je kunt nu gewoon grasduinen in de schappen en je vergapen voor de etalage en daarna meteen een impulsaankoop doen. Natuurlijk kun je ook nog steeds via premium reseller Trainingpeaks de trainingsprogramma’s aanschaffen.

Nieuw in de schappen is Hulp bij data. Een abonnement of een sessie waarin ik je help je data te verzamelen, analyseren en gebruiken om beter te worden.

Ondertussen leg ik de laatste hand aan de Trainingskampen, die ik al eerder aankondigde. Een eerste minitrainingskamp heeft inmiddels plaatsgevonden. Binnenkort meer daarover.

Mini-trainingskamp

En tot slot is de Bananenwinkel ook nog lid geworden van Team8020, maar daar merk je in de winkel zelf niet veel van en voor de begeleiding en programma’s maakt dat ook niet veel uit.

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!