Zoom(wo)man 2023

Kan gewoon: een rondje op de mountainbike, ideetje krijgen, dat ideetje checken, ideetje uitvoeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus ga ik gewoon ook een crossduathlon organiseren op 18 maart 2023 op en rond Col de Kragge.

Precies op halfvasten (20 dagen voor pasen) en 8 weken voor de Zoom(wo)man. Ideaal dus om de benen te testen op het onverharde op en rond Col de Kragge in Bergen op Zoom (tevens deels het beoogde parcours voor de onverharde versie van Zoom(wo)man).

Voor mezelf doe ik het ook om mijn drempelwaarden weer te herbevestigen, zodat ik de laatste trainingsfase voor voor het eerste deel van het seizoen geijkt in ga. Net zoals de Zoom(wo)man begon, is ook hier het principe ik ga het doen, wie doet er mee? Niets ingewikkelds, gewoon lekker raggen, leuk en lekker. Dus daarom doen de eerste vijf inschrijvers gratis mee*. Vanaf vijf moet ik wat meer organiseren, dus vraag ik een kleine bijdrage. (Leden van de Bananenclub krijgen hun vaste 10% korting).

Inschrijving is nu open!

*Je krijgt als je bij de eerste vijf inschrijvers zit je inschrijfbedrag terug, of precies die korting bij inschrijven voor de Zoom(wo)man.

Meer over de Zoom(wo)man (archief)

Uitslagen Zoom(wo)man 2023

Zonovergoten, met veel publiek hebben we genoten op de Waterschans. Het was ontspannen en spannend. Snel en lang. Hoe dan ook, hieronder de uitslagen. ZWM Lang Het parcoursrecord op de

Lees verder »
Routes ZWM 23

Routes Zoom(wo)man

Routes Tijdens het info-uur op maandag 1 mei om 20u. worden de routes toegelicht. Laatste wijzingen routes: 22-4-23 Zelfs na een aantal keer nafietsen vervelen ze nog niet. Nauwelijks stoplichten,

Lees verder »

Raggen op de Kragge

Kan gewoon: een rondje op de mountainbike, ideetje krijgen, dat ideetje checken, ideetje uitvoeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus ga ik gewoon ook een crossduathlon organiseren

Lees verder »

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!