Najaarsbananen

Wat ik zo lekker vind aan het najaar, behalve de geur van de bossen, is dat het trainen nog zo lekker vrijblijvend is. Mijn echte groene bananen (uitdagingen) van het nieuwe seizoen beginnen namelijk met de Zoom(wo)man begin mei. Ik zoek dan ook leuke kleine evenementjes uit om mezelf lekker bezig te houden, de vorm wat vast te houden en al te beginnen met het opbouwen van kracht en snelheid.

Onlangs vroeg één van de Bananenatleten ook om suggesties voor wedstrijdjes. Ik heb er dus een aantal die ik de moeite waar vind en die lekker in mijn najaar passen op een rij gezet. Bij lange na niet een complete lijst, maar eerder een gecureerde lijst: een selectie op basis van mijn eigen voorkeur. Hopelijk inspireert de lijst ook anderen. (Meer evenementen kun je bijvoorbeeld vinden via GODARE).

EvenementDatumLocatieAfstanden
Smokkelaarstrail*18 septGoirle8,7 / 12 / 21 / 27 KM trail
Ironlakes17 & 18 septLacs de l’Eau d’HeureHele, halve, OD en kindertriathlon
Brussels airport marathon2 okt.Brussel (Atomium)42 en 21 KM
8 & 9 okt.Eindhoven42, 21, 10, 5 KM
Maasdijk duathlon23 oktOss5L-10MTB-2,5L/7,5L-20MTB-5L
Bananenclubdag**29 oktBergen op Zoomn.n.b.
Seters mooiste trail12 novOosterhout9,5 & 22 KM trail
Terhills trail10 decMaasmechelen11, 20 & 30 KM trail
* ik ben al ingeschreven** meer informatie volgt, maar zet dit in de agenda voor een dagje zwemmen, en/of fietsen en/of lopen met een mooie workshop!

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Raggen op de Kragge

Kan gewoon: een rondje op de mountainbike, ideetje krijgen, dat ideetje checken, ideetje uitvoeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus ga ik

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!