Samen naar de race 2024

Veel van de plannen en groenen bananen zijn inmiddels wel bekend of worden dat binnenkort, al is het maar omdat sommige evenementen snel uitverkocht zijn. En hoewel duursport een individuele sport is, is het toch ook fijn om samen te racen. Of beter gezegd, samen naar een evenement te reizen en elkaar te steunen en aanmoedigen. In seizoen 22/23 bleek dat heel goed te werken tijdens Open Laken België waar we met zijn vieren plus één supporter naartoe gingen. Vandaar onderstaande inventarisatie: aan welke races doen jullie mee en bij welke daarvan zou je graag ook samen reizen en verblijven?

Extra tip: als je je aanmeld bij een race van Ironman, geef dan in je profiel aan dat je bij de Bananenclub hoort, dan kunnen we misschien wel gebruik maken van wat voordelen bij incheck, start, en in de wisselzone: https://my.ironman.com/clubmembership

Inventariseren Bananenclubdeelnames

Some description about this section

Gezamenlijk onderkomen Open Lakes Belgie

Ook te koop in de Bananenwinkel

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!