Zelf ga ik in het herfst- en winterseizoen al langer op kamp. Lekker om de focus op trainen te hebben, in een andere omgeving. Nu ga ik in het weekend van 8/9/10/11 december met Bananenatleet #1 naar Maasmechelen voor het Terhillstrail. De dagen om de trail heel gaan we nog wat trainen in de heuvels van Limburg. Wie wil mee? Afhankelijk van de groep en de dagen dat ieder wil blijven kunnen we iets gezamenlijks boeken. Of niet. Vandaar een inventarisatieformulier. Vul in als je mee wil.

Interesse in mini triathlontrainingskamp

Bananenclub on tour

Zelf ga ik met tenminste 1 Bananenatleet naar Maasmechelen om wat heuvels op te fietsen en de Terhillstrail te doen. Wie wil mee? Idee is om donderdag en vrijdag te fietsen en misschien wat korte loopjes te doen. Zaterdag de Terhillstrail en evt zondagochten nog een MTB-tochtje ofzo.
Met welke onderdelen wil je meedoen?

Bedankt voor je inbreng

Nadat je op verzenden klikt ga je terug naar de winkel.

Misschien wil je meer lezen zoals dit:

Bananenclubdag

De bananenatleten weten het al en hebben voorrang gekregen, maar nu gaat de eerste clubdag van de bananenwinkel ook open voor iedereen. Voor 25 euro

Lees verder »

Zoom(wo)man 2023

Als je terugkomt van een fantastische triathlon dan wil je dat ook anderen laten ervaren. Nu zal niet iedereen naar Livigno kunnen of willen, dus

Lees verder »

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!