Bananenwinkel live

De Bananenwinkel presenteerde de

Prijsuitreiking van de Zoomman/woman

op maandag 3 mei om 20:00 uur

De finish is gesloten, de resultaten zijn ingevoerd op Raceid en de prijzen zijn uitgereikt. Terugkijken van die Zoomsessie kan hiernaast.

De prijzen en namen zijn hier te vinden.

De Bananenwinkel presenteerde het Zoomman/woman info-uur op Woensdag 21 april.

De op een na laatste dag voordat de Zoomman/woman gaat starten.

Op vrijdag 16:00 uur open ik het parcours en vanaf dan kunnen de resultaten geregistreerd worden in Raceid.

Dit was dus het laatste moment om vragen te stellen en nog wat extra tips te krijgen voor het volbrengen van de Zoomman/woman en misschien wel prijzen te winnen!

Dit is het alternatief voor de briefing die normaal ook net voor een race gegeven wordt door een megafoon ofzo. Ik doe het via een webinar.

Als je vragen wil stellen geef je hiernaast aan dat je mee wil praten. Wil je gewoon luisteren, dat kan ook.

 

De Bananenwinkel presenteerde het webinar

Van single naar multisport

Over trainen voor een triathlon.

We bespraken verschillen en overeenkomsten in het trainen voor zwemmen, fietsen en lopen. Ik ging in gesprek met Richelle en Tony over groene en gele bananen en de balans daarin.

De stream is opgenomen en kun je hier terugkijken

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan gaan we in gesprek. Dat kan via een bericht, telefoon of meteen in mijn agenda.

Misschien vind je onderstaande ook interessant

Misschien maar blij met DNF

Tijdens de marathon van Rotterdam, liep ik de eerste 18 km in 1:27:25 minuten. Op 15 augustus in Embrun deed ik daar bijna een uur langer over (2:22:28) en was het helemaal op. De marathon was een revanche op de ‘Did Not Finish’ in Embrun.

Lees verder »

Zoomman/woman ’22?

Onder de deelnemers is er al geëvalueerd. Nu wil ik graag de interesse van iedereen die nog niet heeft meegedaan. De grootte van de potentiële doelgroep bepaalt namelijk hoe groot we de Zoomman/woman kunnen opzetten. Vandaar onderstaande vragenlijst. Laat ik voorzichtig meteen vooraf de scenario’s benoemen waar ik rekening mee houd. Tot 50 mogelijke deelnemers gaan we het ze

Lees verder »
Zwemmmen Brouwersdam

Lange lijst 2022

Het regent. Mijn seizoen is zo goed als voorbij (alleen nog een marathon !). Tijd voor plannen verzamelen. Oftewel een lange lijst aan mogelijkheden voor

Lees verder »

Maar nu echt, en route pour Embrun

Als ik dit schrijf is het nog 3 dagen tot de start (om 5:52!).
De race gaat door, ik heb geen ongelukken gehad en de reis er naartoe verloopt voorspoedig. Allemaal gunstige voortekenen dus en daarmee is het tijd voor prognoses en verwachtingen. Ik heb het al vaker gedaan en altijd mis gehad, maar toch, het is een leuke hobby. En het is ook wel praktisch voor de planning van eten en drinken tijdens de race en de logistiek na de race. Inmiddels heb ik in Maastricht geleerd dat mezelf inhouden helpt goede tijden te lopen. Kortom, laat ik eens een poging wagen.

Lees verder »