Groene of gele bananen

De Bananenwinkel is de naam die ik gebruik als ik duursporters coach en van waaruit ik mijn trainingsprogramma’s verkoop. Meer over die naam vind je hier. Waar het om gaat is dat ik duursporters graag help op basis van mijn eigen ervaring. Ik deel daarom op deze site mijn inzichten en ideeën in blogs, video’s en dus in programma’s. Ik ga graag me je in gesprek.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws uit de winkel over nieuw aanbod en aanbiedingen. Plus gedachten en inzichten in mijn eigen tocht op weg naar een groene banaan.

Bananenclub

Abonneer nu en ontvang een bananenbadmuts!

De club speciaal voor atleten die ik coach en kopers van programma’s en abonnementen met tips, uitleg en suggesties voor groene en gele bananen. Maar iedereen is welkom!

Zoomman/woman

Updates over dé triathlon op de Brabantse Wal.

De site oogt wellicht wat rommelig, zo is dat nu eenmaal gegroeid en ik doe van alles in mijn winkel. Toch zit er logica in.

Onder het menu Hulp vind je de trainingprogramma’s, coachingsaanbod, tips en uitleg.

Onder het menu Blog vind je reflecties en ervaringen van mij als triatleet en duursportcoach in blogvorm.

Onder het menu De winkel, de uitleg over de Bananen en verkoopvoorwaarden.

Tot slot een kopje Evenementen die ik organiseer, zoals een triathlon.

Achter deze pop-up vind je video’s met uitleg en voorbeelden van abonnementen.

In de kolommen hieronder vind je de laatste berichten van de categorieën Blog, Hulp en Evenementen.

[Op een smartphone staan menu’s en kolommen onder elkaar]

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!