Nu de winkel een aantal pakketten op voorraad heeft (ik heb trainingen ontworpen en in een programma gezet), zijn er uiteraard ook weggevertjes.

Hieronder handige trainingprogramma’s om uit te proberen. Als je met Trainingpeaks werkt dan krijg je de bibliotheek met de trainingen zelf er ook bij.

Basisperiode Tri

De basis. Een periode om lekker in te komen. Atleten die ik coach doen hiervoor een test- en wenfase om de trainingszones te bepalen en aan de opbouw van trainingen te wennen.
We bouwen op van 3:30 uur per week naar 5 uur. Met vier trainingen per week: 1 keer zwemmen (twee trainingen achter elkaar in het schema), 2 keer lopen en een lange toch fietsen. Elke week wisselend van opbouw.
Na deze fase volgt de opbouwfase waarin we de trainingen vooral zwaarder gaan maken.
Het gehele plan (dus met opbouw- en specifieke fase erbij) werkt toe naar een kwart/olympische triathlon.

Klik hier voor het programma in Trainingpeaks en voer de couponcode Gratizzz20 in (de hele url: https://www.trainingpeaks.com/my-training-plans/Bananenwinkel_basistri)

Onderhoud voor (1/2) Ironman

Mijn persoonlijke onderhoudsperiode met aan het einde wat testen.
De trainingen staan er in het Engels in, want die zijn van 8020 Endurance (eerlijk gekocht en ze weten van het doorverkopen). Tussendoor wat testen en een raceje.

Klik hier voor het programma in Trainingpeaks en gebruik couponcode Gratizzz20 in (de hele url: https://www.trainingpeaks.com/my-training-plans/onderhoud)

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan gaan we in gesprek. Dat kan via een bericht, telefoon of meteen in mijn agenda.

Misschien vind je onderstaande ook interessant

Misschien maar blij met DNF

Tijdens de marathon van Rotterdam, liep ik de eerste 18 km in 1:27:25 minuten. Op 15 augustus in Embrun deed ik daar bijna een uur langer over (2:22:28) en was het helemaal op. De marathon was een revanche op de ‘Did Not Finish’ in Embrun.

Lees verder »

Zoomman/woman ’22?

Onder de deelnemers is er al geëvalueerd. Nu wil ik graag de interesse van iedereen die nog niet heeft meegedaan. De grootte van de potentiële doelgroep bepaalt namelijk hoe groot we de Zoomman/woman kunnen opzetten. Vandaar onderstaande vragenlijst. Laat ik voorzichtig meteen vooraf de scenario’s benoemen waar ik rekening mee houd. Tot 50 mogelijke deelnemers gaan we het ze

Lees verder »
Zwemmmen Brouwersdam

Lange lijst 2022

Het regent. Mijn seizoen is zo goed als voorbij (alleen nog een marathon !). Tijd voor plannen verzamelen. Oftewel een lange lijst aan mogelijkheden voor

Lees verder »

Maar nu echt, en route pour Embrun

Als ik dit schrijf is het nog 3 dagen tot de start (om 5:52!).
De race gaat door, ik heb geen ongelukken gehad en de reis er naartoe verloopt voorspoedig. Allemaal gunstige voortekenen dus en daarmee is het tijd voor prognoses en verwachtingen. Ik heb het al vaker gedaan en altijd mis gehad, maar toch, het is een leuke hobby. En het is ook wel praktisch voor de planning van eten en drinken tijdens de race en de logistiek na de race. Inmiddels heb ik in Maastricht geleerd dat mezelf inhouden helpt goede tijden te lopen. Kortom, laat ik eens een poging wagen.

Lees verder »
X
wpChatIcon