Nu de winkel een aantal pakketten op voorraad heeft (ik heb trainingen ontworpen en in een programma gezet), zijn er uiteraard ook weggevertjes.

Hieronder handige trainingprogramma’s om uit te proberen. Als je met Trainingpeaks werkt dan krijg je de bibliotheek met de trainingen zelf er ook bij.

Basisperiode Tri

De basis. Een periode om lekker in te komen. Atleten die ik coach doen hiervoor een test- en wenfase om de trainingszones te bepalen en aan de opbouw van trainingen te wennen.
We bouwen op van 3:30 uur per week naar 5 uur. Met vier trainingen per week: 1 keer zwemmen (twee trainingen achter elkaar in het schema), 2 keer lopen en een lange toch fietsen. Elke week wisselend van opbouw.
Na deze fase volgt de opbouwfase waarin we de trainingen vooral zwaarder gaan maken.
Het gehele plan (dus met opbouw- en specifieke fase erbij) werkt toe naar een kwart/olympische triathlon.

Klik hier voor het programma in Trainingpeaks en voer de couponcode Gratizzz20 in (de hele url: https://www.trainingpeaks.com/my-training-plans/Bananenwinkel_basistri)

Onderhoud voor (1/2) Ironman

Mijn persoonlijke onderhoudsperiode met aan het einde wat testen.
De trainingen staan er in het Engels in, want die zijn van 8020 Endurance (eerlijk gekocht en ze weten van het doorverkopen). Tussendoor wat testen en een raceje.

Klik hier voor het programma in Trainingpeaks en gebruik couponcode Gratizzz20 in (de hele url: https://www.trainingpeaks.com/my-training-plans/onderhoud)

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!