Nu de winkel een aantal pakketten op voorraad heeft (ik heb trainingen ontworpen en in een programma gezet), zijn er uiteraard ook weggevertjes.

Hieronder handige trainingprogramma’s om uit te proberen. Als je met Trainingpeaks werkt dan krijg je de bibliotheek met de trainingen zelf er ook bij.

Basisperiode Tri

De basis. Een periode om lekker in te komen. Atleten die ik coach doen hiervoor een test- en wenfase om de trainingszones te bepalen en aan de opbouw van trainingen te wennen.
We bouwen op van 3:30 uur per week naar 5 uur. Met vier trainingen per week: 1 keer zwemmen (twee trainingen achter elkaar in het schema), 2 keer lopen en een lange toch fietsen. Elke week wisselend van opbouw.
Na deze fase volgt de opbouwfase waarin we de trainingen vooral zwaarder gaan maken.
Het gehele plan (dus met opbouw- en specifieke fase erbij) werkt toe naar een kwart/olympische triathlon.

Klik hier voor het programma in Trainingpeaks en voer de couponcode Gratizzz20 in (de hele url: https://www.trainingpeaks.com/my-training-plans/Bananenwinkel_basistri)

Onderhoud voor (1/2) Ironman

Mijn persoonlijke onderhoudsperiode met aan het einde wat testen.
De trainingen staan er in het Engels in, want die zijn van 8020 Endurance (eerlijk gekocht en ze weten van het doorverkopen). Tussendoor wat testen en een raceje.

Klik hier voor het programma in Trainingpeaks en gebruik couponcode Gratizzz20 in (de hele url: https://www.trainingpeaks.com/my-training-plans/onderhoud)

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan gaan we in gesprek. Dat kan via een bericht, telefoon of meteen in mijn agenda.

Misschien vind je onderstaande ook interessant

8020endurance dealer

Noem het premium reseller, authorized dealer, of ambassadeur, maar de Bananenwinkel heeft nu ook producten in de schappen van 8020endurance. 8020endurance is het label van collega duursportcoaches David Warden en Matt Fitzgerald.

Lees verder »

Abonnement Trainingpeaks + trainingsbibliotheek

Het product (een abonnement) bestaat uit drie onderdelen:

  • een premium-account op Trainingpeaks (normaal 19$ per maand)
  • toegang tot een groeiende bibliotheek van verschillende trainingen (nu 30 – 85)
  • eenmalig hulp bij het instellen van Trainingpeaks en de trainingen.

Kies voor het bestellen het programmatype: lopen, fietsen of triathlon

Lees verder »

Toelichting op trainingen

Een trainingsschema van de Bananenwinkel bestaat uit verschillende soorten trainingen afhankelijk van je beweegredenen om te trainen. Grofweg onderscheid ik vijf typen trainingen (workouts genoemd

Lees verder »

Hulp bij data

Soms vliegen mij de groene, gele en zelfs zwarte bananen rond mijn eigen oren. Meestal zijn dat rijpe en onrijpe ideeën door elkaar. En soms

Lees verder »