Zelfvoorzienend

De Zoom(wo)man is zelfvoorzienend. In feite is wat er georganiseerd wordt een start, een parcours en een tijdwaarneming. Er zijn zijn geen of weinig vrijwilligers, de wegen zijn niet afgezet en geen hulpposten. De tijdwaarneming doen we min of meer handmatig en zal niet heel erg nauwkeurig zijn, maar wel live te volgen.

Prijzen

Jahoor, er zijn prijzen te winnen. De prijsuitreiking zal zijn nadat de eerste 5 van elke categorie gefinishd zijn. De prijzen zelf worden op de site aangekondigd.

Hulp

Het kan handig zijn om hulp in te schakelen rond de wissels (om op spullen te letten bijvoorbeeld). Dat mag en wordt zelfs aangeraden, omdat de Zoom(wo)man zelfvoorzienend is.

Veiligheid in alle opzichten!

Veiligheid voor alles! Oefen vooraf de kou van het water en zorg voor een wetsuit en boei. Houd je aan de verkeersregels en houd afstand van weggebruikers (er is zoveel mogelijk een verkeersluwe route gecreëerd). Verken de route van te voren (eventueel in delen). Controleer je materiaal van te voren, zodat je geen pech krijgt. […]

Vertrouwen

Er is geen jury ofzo en omdat het meedoen belangrijker is dan winnen, gaan we uit van vertrouwen. Dus blijf keurig afstand houden, help de tijdwaarnemers een beetje. De vrijwillige tijdwaarnemers doen hun best, maar het is mensenwerk.

Uitslag

Zoals gezegd we gaan uit van vertrouwen (en dat meedoen dus belangrijker is). De manier van de uitslag bepalen van de Zoom(wo)man op het parcours gaat als volgt: RaceId genereert de uitslagenlijst per afstand; We controleren of dat ongeveer klopt, maar gaan daar niet al te precies over zijn. Mocht het er sterk op lijken […]