Dank je voor je betaling/machtiging. En nu?

  1. Als je een abonnement hebt afgesloten inclusief Trainingpeaks, dan ontvang je een email met je accountgegevens met de vraag om je mail te bevestigen. Had je al een Trainingpeaksaccount, dan volgt een coachingsverzoek.
  2. Daarna zullen we in overleg het programma in je Trainingpeakskalender zetten en/of geef ik je toegang tot de trainingenbibliotheek. we maken een afspraak om alles af te stemmen.
  3. Koppel je sporthorloge/activiteitstracker aan Trainingpeaks (zie hier hoe dat moet).

Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Hieronder vind je een twee blogs die je daarbij kunnen helpen. Eén over hoe ik mezelf coach, de ander over alle tools die ik bij het trainen gebruik.

Op de hoogte blijven? van de laatste tips en inzichten, wordt dan lid van de Bananenclub, of schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Bananenwinkel.

Uitleg

Uitleg #4 (video)

Hieronder de vierde uitlegvideo. Daaronder het script dat ik schreef en bijna precies wist te volgen. In deze uitlegvideo ga ik in op het bepalen

Lees verder »
Uitleg

Uitleg #2 (video)

Hieronder de tweede uitlegvideo. Daaronder het script dat ik schreef en bijna precies wist te volgen. In deze uitlegvideo ga ik in op trainingzones. Hier

Lees verder »

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws uit de winkel over nieuw aanbod en aanbiedingen. Plus gedachten en inzichten in mijn eigen tocht op weg naar een groene banaan.

Bananenclub

De club voor atleten die ik coach en kopers van programma’s en abonnementen met tips, uitleg en suggesties voor groene en gele bananen.

Zoomman/woman

Updates over dé triathlon op de Brabantse Wal.

Contact

Direct contact kan natuurlijk ook. Via sms of door te bellen. Ik heb ook Signal, geen Whatsapp.